Behöver du hjälp? Kontakta oss
Lekmer logo

Sittvagnar ska vara säkra och bekväma att köra.

Har din bebis blivit så stor att den vuxit ur sin barnvagn? När det är dags för sittvagn är Lekmer.se rätt plats att leta på. På Lekmer.se kan du som förälder botanisera bland både snygga och praktiska sittvagnar som ger en extra dimension till era härliga barnvagnspromenader. Oavsett om du föredrar fyra eller tre hjul garanterar vi att du kommer att hitta just den sittvagn du önskar. Allt är möjligt här hos oss på Lekmer.se, se själv med egna ögon.

När bebisar börjar höja blicken är det viktigt med en bra sittvagn att upptäcka världen från. Lekmer.se har ett sortiment av sittvagnar som gör övergången till ny vagn till ett roligt äventyr både för barn och föräldrar. I utbudet av sittvagnar hos Lekmer.se kan man välja bland många färger och modeller, till exempel härligt rött, klassiskt blått och svart, häftigt turkost och de mer stilrena varianterna i grått och beige. Baby jogger som har ett underrede med tre hjul och brett utrymme mellan de två bakre, är ett populärt alternativ för joggande föräldrar. Om barnet behöver komma upp lite går det att köpa till en extra sittvagnsdyna, ett smart sätt att justera storleken med liten insats.

Sittvagnar har många genialiska fördelar. De är mer spännande för barnet som får bättre utsikt över den intressanta omvärlden, samtidigt som de tar mindre plats både på caféet, på bussen och inte minst i hemmet. Flera av modellerna i vårt utbud kan vid behov enkelt göras om till liggvagnar, som till exempel Graco sittvagn som blir en skön bädd med sin tillhörande liggdel som man kan köpa till. Lekmer.se har modeller för alla smaker. Är du retroälskare som gillar modern komfort? Fortsätt surfa runt hos oss så kommer garanterat hitta en retrovagn du tycker om. Vi har guldkorn som passar alla, även våra mest specifika kunder. Vi är säkra på att du kommer hitta en ny favorit hos oss.

Är du på jakt efter en sittvagn till bra pris. Då har du kommit till rätt ställe. Vi på Lekmer.se har sittvagnar i alla prisklasser, och vi vågar lova att de uppfyller alla tänkbara önskemål från våra kunder.

Sittvagnar

264 produkter
264 produkter