Lekmer logo

Skötväskor för småbarnsföräldrar för alla tillfällen

Har du svårt att hålla reda på allt som behövs när är ute med barnen? Praktiska väskor att ta med när du går ut med barnen hittar du på Lekmer.se. Vi har väskor i olika modeller och färger, t.ex. skötväskor som hängs fast på barnvagnens handtag med enkla strapfästen. En praktisk skötmatta kan köpas med som tillbehör. Det finns utrymme för allt du behöver för ditt barn och fack för nappflaskor, våtservetter och mindre fack för din mobiltelefon och husnycklar.

Skötväskor att hänga på barnvagnen underlättar vardagen för alla småbarnsföräldrar. Elodie skötväska finns i ett flertal modeller och har en modern design med snygga detaljer. Väskorna finns i olika material och fäste enkelt på barnvagnen med strapfästen men har även handtag så de kan bäras med ett enkelt grepp. Skip Hop skötväska finns att köpa som duomodell vilket innebär att det finns fickor med gott om utrymme på båda sidor om väskan och har en dragkedja som skyddar innehållet väder och vind. Skötväskor från Lekmer.se håller hög kvalité och kan användas året runt, de är lätta att rengöra och specialdesignade för att kunna användas till barnvagnar och har gott om utrymme för allt man behöver.

Skötväskor från Lekmer.se finns i olika storlekar och kan även köpas som miniskötväska som är en mindre modell med ett fack för blöjor, nappflaska och våtservett och är bra att ta med på flyget eller i bilen. Vi har även barnsäkra modeller som är mycket enkla att använda. Skötväska i läder finns också att köpa. Slittåligt material i bra kvalité gör att den kan tas med överallt och fungerar utmärkt att användas även när barnen blivit stora. När man inte längre behöver den som skötväska förvandlas den till en väska att använda i vardagen. Bra väskor helt enkelt, som kan användas för alla tillfällen i livet.

Skötväskor från Lekmer.se är både eleganta och praktiska. Du kan köpa din skötväska på nätet med några enkla klick och snart har du en skötväska som passar lika bra i sandlådan som på barnkalaset.

Skötväskor

182 produkter
182 produkter