Lekmer logo

Ståbrädor

Har ni fått tillökning i familjen och behöver ha med hela familjen på ett smidigt sätt, utan att den för sakens skull åka bil eller kollektivt? Ta en skön promenad med hjälp av ståbrädor till barnvagnen så kan även det äldre syskonet vila sina fötter. Lekmer.se har garanterat en ståbräda till barnvagn som är anpassad efter just din vagn, kolla in sortimentet här.

Ståbrädor fästs enkelt baktill på din barnvagn med hjälp av två säkra fästen. Brädan blir en liten utskjutande del där det äldre syskonet kan stå medan babyn ligger i vagnen. Detta är ett smidigt, ekonomiskt och smart sätt att få med sig alla barn på och trötta ben får vila på den säkra och praktiska ståbrädan. Det finns en mängd olika brädor som passar ett stort utbud av barnvagnar. En populär modell är Bumprider ståbräda som är läckert utsmyckad med coola prints. Även Easy Rider erbjuder ståbrädor som har fått bäst i test flera år i rad. Se efter vad som passar din familj bäst här på Lekmer.se - vi har allt för barnfamiljen.

Har du bestämt dig för att köpa en ståbräda till barnvagn? Då gäller det att få tag i exakt rätt modell. Prata med ditt barn och försök att gemensamt komma fram till vad som är det bästa alternativet. Om ditt äldre barn inte orkar stå finns även ståbräda med sits där barnet både kan sitta och vila händerna mot ett eget litet styre. På vissa modeller går sittdelen att plocka bort och fästas endast vid behov, vilket är ett smart sätt att alltid ha båda alternativen nära till hands. Ståbrädor är både är ett praktiskt och snyggt komplement till barnvagnen.

Fördelarna med ståbrädor är många. Den främsta är att ditt barn orkar hänga med under hela promenaden tack vare vilostunderna på brädan, men du kan även använda din ståbräda för att frakta tunga matkassar på. Lekmer.se har tänkt på allt!

Ståbrädor

30 produkter
30 produkter