Lekmer logo

Babyskydd till bilen 0 kg - 13 kg

Har ni fått tillökning i familjen och ska ge er ut på er första åktur? Letar ni efter en bilbarnstol som kan justeras i takt med att barnet blir äldre, eller är ni ute efter att uppgradera er från det ni använder för närvarande? Lugna puckar! Med ett babyskydd från Lekmer.se sitter även de minsta säkert och bekvämt under färden.

Vi erbjuder ett av Sveriges bredaste utbud av babyskydd till bil. Samtliga är från marknadens ledande aktörer och finns i ett flertal olika färger och utföranden. Här finner du bland annat testvinnande Maxi-Cosi babyskydd, helhetslösningar med babyskydd och barnvagn i ett, justerbara i-Size storlekar, monteringslösningar som lämpar sig för alla personbilar, enkla installationslösningar samt avtagbara klädslar som kan tvättas eller bytas ut - bara för att nämna några exempel! Med våra babyskydd garanteras familjens yngsta medlemmar en trygg åktur till nästa resmål, och när ni väl nått destinationen är det bara att plocka babyskyddet ut ur bilen och bära det i handtaget. Det kan inte bli särskilt mycket lättare än så!

Utöver det självklara kravet på säkerhet och bekvämlighet förenas alla våra babyskydd av att de är enkla att montera i bilen och är ytterst användarvänliga. Ifall ni överväldigas av de olika varianterna och funktionerna kan vi till exempel rekommendera våra testvinnare. Våra Besafe babyskydd med handtag passar under hela perioden 0-4 år. Använd gärna vår smidiga filterfunktion för att finna er drömlösning, och läs vidare om våra produkter i de utförliga beskrivningarna, där ni även finner informtion om vikt, storlek vilka tester babyskydden genomgått, vilka kvalitetscertifieringar de uppfyller samt annan nyttig data som underlättar vid valet av färdlösning för barnet.

Lekmer.se förenklar vardagen för varje förälder. Säkerhet, komfort och kvalitet är tre ledord som representerar våra babyskydd, och hos oss finner du ett av de största sortimenten av märken som Besafe och Maxi-Cosi i Sverige.

Babyskydd 0 kg - 13 kg

162 produkter
162 produkter