Den nyfikna och företagsamma Busiga Bebben fortsätter att utforska sin närmaste omgivning på sitt ihärdiga sätt. Den här gången ska hon lära sig att bajsa någon annanstans än i blöjan. Var ska hon bajsa då? På pottan, tycker mamma. Men det tycker inte Bebben. Var vill Bebben bajsa då? Hon kravlar ivrigt iväg till den höga toalettstolen. Hur ska hon ta sig ända dit upp? Med barnpallen, kommer hon på. Men det är inte så lätt att sitta på den stora, stora toastolen när man är så liten som Bebben.

Oj då, hon trillar i. Pappa får hjälpa henne upp och till pottan. Och där händer det äntligen något! Bebben har lyckats bajsa en rejäl korv på rätt ställe! Pappa torkar och så på med ny blöja. Men oj, Bebben glömde visst att kissa på pottan ... Den lilla lyssnaren får hjälpa Bebben att hitta rätt svar på de många roliga frågorna. Det handlar hela tiden om det lilla barnets vardag med nära ting som är spännande att upptäcka och försöka förstå.

Mått: 21 x 17 cm
  • Artikelnummer L-8066613-0000
  • Säkerhet
  • Ålder 0 - 3 år

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.