Kostymer

Jocko Kostym, 4-delar, NOOS, Svart/Vit

Pris från 399 kr 399 kr
Läs mer Till kassan

Jocko Kostym, Marin

Pris från 399 kr 399 kr
Läs mer Till kassan

Jocko Kostym, NOOS, Svart

REA - Paketpris 38% Pris från 493 kr 799 kr
Läs mer Till kassan

Name It Kalton Kavaj Dark Grey Melange

REA - Paketpris 40% Pris från 228 kr 379 kr
Läs mer Till kassan

Name It Kavaj, Holger, Dress Blues

REA - Paketpris 40% Pris från 258 kr 429 kr
Läs mer Till kassan

Name It Kavaj, Watts, Dark Grey Melange

REA - Paketpris 30% Pris från 301 kr 429 kr
Läs mer Till kassan

Jocko Byxor, NOOS, Svart

Pris från 299 kr 299 kr
Läs mer Till kassan

Jocko Väst och fluga, NOOS, Creme

Pris från 299 kr 299 kr
Läs mer Till kassan
Sida 1 / 1

Kostym - Barn

Håller ni på att förbereda er för den stora festen? Oavsett om det nalkas bröllop, födelsedag eller någon annan stor högtid, kan även de allra minsta få klä upp sig i stiliga kostymer. Hos Lekmer.se kan du enkelt välja ut en passande barnkostym som garanterat kommer riva ner komplimanger på festen. Välj mellan en rad olika designer och färger hos oss.

Det är inte bara vi vuxna som kan ha nöjet att sätta på oss en riktigt elegant klänning eller en perfekt sittande kostym till den kommande festen. Nu har även de allra minsta nöjet att få skina på tillställningarna. Vi har nämligen ett brett utbud av festkläder för barn som passar alla tillfällen när det gäller att vara lite extra fin. Vi har kostymer som är två- eller tredelade, med eller utan tillhörande väst, och även eleganta detaljer som fluga och kravatt kan ingå. Därför är det enkelt hos oss på Lekmer.se att skaffa snygga finkläder till baby och kostymer till de allra minsta. Mixa bland skjortor, kavajer och byxor för den snyggaste outfiten till festen.

Vi har gjort det enkelt för dig att förbereda hela familjen inför nästa viktiga fest. Trodde du att det var svårt att hitta en passande kostym till bebis? Inga problem, säger vi. Här finns hela dräkter gjorda som kostymer som är enkla att få på de allra minsta. Vi har också ett brett urval av finkläder för barn som kommer i olika kombinationer av byxor, västar, kavajer och skjortor. Det kanske är några år för tidigt för att skräddarsy och lägga till exklusiva manschettknappar, men det här är absolut en bra start! Välkommen att välja ut dina favoriter på Lekmer.se.

Kostymer till de allra minsta är inte länge något problem inför nästa stora fest. Handla dina bröllopskläder till barn och andra fina plagg här hos oss på Lekmer.se. Ha så kul på festen!