Jul- & luciakläder

Nu är det jul igen, en gång om året säger alla människor så. Precis innan jul kommer lucia med ljus i hår. Det är en salig skara bedårande små tärnor och stjärngossar som sjunger efter bästa förmåga den där kalla morgonen i december.

På Lekmer.se hittar du en rad lucialinnen, tomtedräkter, pepparkaks-klänningar som passar perfekt hela december om man vill. Om tomteluvan eller stjärngossestruten plötsligt blivit för små så har vi såna som säljs separat.

Shoppa loss för - Nu är det jul igen
Sida 1 / 1

Jul- & luciakläder - Lekmer.se

Då kom Lucia i år igen. Imorgon ska du ner till förskolan och sätta på dig blåa skoskydd eller åka till skolan för att se barnen framföra julklassiker. Det är nu det börjar rivas i lådor. Var är den där tomtedräkten!? Var ligger luciakläderna!? Nej, allt är för smått! Går det inte lika bra att använda ett lakan?

Många föräldrar känner igen sig i det här scenariot, för det är samma visa varje år med julkläder oavsett om det handlar om lucialinne, pepparkaksdräkt eller stjärngosselinne.

Har du lite mer tid på dig kan du beställa julkläder och luciakläder här på Lekmer. Du får hem kläderna till dig och sedan kan du fokusera på det som är viktigt i juletid; att ta det lugnt och faktiskt njuta av barnens skönsång och ofelbara framförande av jullåtar.

Beställ julkläder och luciakläder – Vårt utbud

Lucia, tärnor och stjärngossar; vi har klassiska, vita kläder för lucian, tärnan och stjärngossen. Kombinera dem med ljus, krona och stjärngossestrut för att skapa succé på skolan eller dagis. Vill du ta allt ett steg längre finns änglavingar att köpa som kan kompletteras till ett lucialinne. Vem vill inte vara ängel i luciatåget?

Tomtekläder; här hittar du tomtekläder för både stora och små barn. För det minsta barnet kan du köpa tomtekläder i form av en body i tomteutförande – helt bedårande att ha på julafton – och för de lite äldre barnen finns tomtekläder i form sparkdräkter som de kan mysa i hela julen. Köp en tomteluva till och allt är redo för julhelgen.

Låt inte förra årets alltför små julkläder förstöra julen och julfirandet för dig och ditt barn. Hos oss hittar du allt du behöver vad gäller tomtekläder och luciakläder som skapar magi i juletid. Beställ ditt barns lucialinne, pepparkaksdräkt eller stjärngosselinne direkt och du får det i god tid till luciatåget.