Regnställ

Letar du efter regnkläder i snygg design som håller för lek utomhus? Att leka i blöt sand eller att plaska i en pöl medan regnet öser ner är omåttligt kul. Livets höjdpunkter för många barn är att leka ute men blöta ytterkläder är mindre kul. För barn som älskar att hoppa i vattenpölar krävs regnkläder som håller torrt. Hos oss på Lekmer. se finns ett brett sortiment som håller ditt barn torrt i regn och ruskväder.

I Lekmers sortiment finns färgglada regnställ och varma fodrade regnställ som passar för fritiden såväl som under en dag på förskolan eller i skolan. Välj bland populära märken som Didriksson, Reima, Celavi, Ticket to Heaven; Lego Wear och Tenson. Vi har rejäla regnkläder från omtyckta och kända varumärken i regnbågens alla färger från elegant mörkblått till tufft orange eller knallrosa. Barn gillar ofta färgstarka regnkläder och dessutom syns barn bättre i kläder som har starka färger. Eller varför inte kika på våra regnställ med lekfulla mönster och kapuschong som är avtagbar.

Regnställ i galon är både vind- och vattentäta. Under ett ofodrat regnställ så behövs varma ytterkläder under. Ett fodrat regnställ barn är praktiskt när det är kallare ute.

Säkerhet är en viktig aspekt när det gäller regnkläder. Ljuset är ofta sämre när det regnar och regnkläder med reflexer på benen gör att barnen syns bättre. Välj regnkläder med reflexer och se till att det inte finns en massa snoddar och remmar som gör att barnet lätt kan fastna och göra sig illa. Fickor på regnkläder kan verka lockande att köpa men tänk på att många barn tycker att det är toppen att samla leriga och geggiga saker i fickorna. Fickor på regnkläder spelar ingen större roll när det gäller jackans eller byxornas funktion.

Didrikssons har regnställ med reglerbara hängslen perfekt så att ditt barn kan växa och ha kläderna en längre tid. De flesta regnställ som finns på marknaden är dag sydda i material som tål högt vattentryck. Sömmarna är ofta plaggens svaga punkt så välj ett regnställ av ett högklassigt märke minskar du risken för blöta barn. Galonbyxor är tätare och håller bättre för lek jämfört med funktionsplagg som andas. För att leka ute i spöregn eller sitta och leka i blöt sand så behövs inga regnkläder som andas. Större barn tycker ofta att galonkläder är svettiga och de behöver inte dessa eftersom de inte plaskar i pölar. Här passar funktionsplagg bättre.

Nyhet!

Kuling San Marino Ofodrat Regnställ Lila

REA - Paketpris 30% Pris från 279 kr 399 kr
Läs mer Till kassan

Kuling Ottawa Fodrat Regnställ Lavendel Lilac

Pris från 699 kr 699 kr
Läs mer Till kassan

Kuling Ottawa Fodrat Regnställ Classic Navy

Pris från 699 kr 699 kr
Läs mer Till kassan

Kuling Ottawa Fodrat Regnställ Woody Rose

Pris från 699 kr 699 kr
Läs mer Till kassan

Kuling Ottawa Fodrat Regnställ Sunshine Yellow

Pris från 699 kr 699 kr
Läs mer Till kassan

Kuling Ottawa Fodrat Regnställ Charmy Turquoise

Pris från 699 kr 699 kr
Läs mer Till kassan

Kuling Ottawa Fodrat Regnställ Navy Stripe

Pris från 699 kr 699 kr
Läs mer Till kassan

Didriksons Waterman Regnställ Bright Green

REA - Paketpris 47% Pris från 316 kr 599 kr
Läs mer Till kassan

Didriksons Waterman Regnställ Warm Ceris

REA - Paketpris 40% Pris från 359 kr 599 kr
Läs mer Till kassan

Didriksons Boardman Kids Set Bright Green

REA - Paketpris 35% Pris från 551 kr 849 kr
Läs mer Till kassan

Didriksons Boardman Kids Set Marinblå

REA - Paketpris 35% Pris från 551 kr 849 kr
Läs mer Till kassan

Didriksons Boardman Kids Set 2 Dusty Pink

REA - Paketpris 35% Pris från 551 kr 849 kr
Läs mer Till kassan

Tenson Galactic Regn Set Grön

REA - Paketpris 33% Pris från 539 kr 799 kr
Läs mer Till kassan

Tenson Galactic Regn Set Orange

REA - Paketpris 45% Pris från 439 kr 799 kr
Läs mer Till kassan

Mini A Ture Charlene Robin Regnställ Créma De Peche

REA - Paketpris 35% Pris från 701 kr 1079 kr
Läs mer Till kassan

Mikk-Line Pu Rain Set Flint

REA - Paketpris 25% Pris från 299 kr 399 kr
Läs mer Till kassan

Mikk-Line Pu Rain Set Dark Blue

REA - Paketpris 20% Pris från 319 kr 399 kr
Läs mer Till kassan
Sida 1 / 4

Regnställ - Barn

Vi har ett ombytligt väder i Sverige och en hel del regn. Regnkläder är nödvändigt att ha i garderoben, de gäller både för barn och vuxna. Hos Lekmer.se hittar du fina barnregnkläder i olika utföranden från de allra bästa märkena. Vi har såväl jackor som byxor och hela regnställ. Alla regnkläderna som finns i butiken är tillverkade för att vara vattentäta och bekväma för utomhuslekar.

Regnkläder kan se ut på lite olika sätt. Vissa är utan foder och innebär att ditt barn behöver andra ytterkläder under sitt regnställ. Fodrade regnställ är praktiskt att ha. Det är varmt för ditt barn och garanterat vattentätt. Dessutom sparar ett sådant regnställ plats i garderoben. När du ska välja regnställ är det viktigt att tänka på en del saker. Det måste vara bekvämt, hållbart och dessutom ha en praktisk design. Hos Lekmer.se hittar du t.ex. regnkläder från Didriksons. Det är ett känt svenskt märke som har tillverkat utomhuskläder sedan 1913. De började sin tillverkning på västkusten, som får sin beskärda del av ruskväder. Därför kan du räkna med att regnställen från detta märke ser till att ditt barn är torrt, oavsett hur blött det är ute.

Många barn tycker att det är jobbigt att ta på sig ytterkläder. Det är lättare att få barn att tycka om sina praktiska regnkläder om de är designade på ett roligt sätt. Färgglada regnställ är ett ganska smart knep. Det gör nämligen plagget mer intressant för barnet. När ytterkläderna är färgstarka kan du även se ditt barn på längre avstånd, exempelvis när ni är på lekplatsen eller i skogen. Det är både praktiskt och säkert. Hos Lekmer.se kan du också hitta mönstrade regnställ som kombinerar funktionalitet med en snygg design. Vi har många olika färger och mönster som passar just ditt barns smak.

Här hittar du praktiska regnställ för barnen i både praktisk och snygg design. Hos Lekmer.se har vi många olika sorters regnkläder. Varför inte en klassisk gul regnjacka? Både snygg och praktisk.