Ryggsäckar

Det är dags att börja packa skolväskan, förskoleväskan och gymnastikpåsen. Vi har ett brett sortiment av alla typer av väskor. Skolväskan är något som barnen har med sig varje dag och därför är det viktigt att väskan är behaglig. Våra skolväskor finns i flera modeller, färger och mönster. allt för att det ska passa just ditt barns intresse och behov.
Sida 1 / 3

Ryggsäckar - Barn

Alla minns vi vår skolgång och den mängd av böcker vi bar runt på. Det var mycket som skulle läras in, och vi gjorde det genom att flytta våra skolartiklar mellan hemmet och skolan. Hos Lekmer.se har vi därför ett stort sortiment av skolväskor och ryggsäckar, allt för att underlätta för barnens skolgång och inlärning. En riktigt bra ryggsäck lämpar sig också väl inför klassens alla utflykter och äventyr.

Hos oss finner ni ett stort sortiment av ryggsäckar, i en mängd olika modeller och utföranden. Vi har stilrena väskor för de lite äldre barnen som vill ha en snygg och kanske något diskretare skolväska. Vi har också slitstarka ryggsäckar i glada färger, utsmyckade med de populära figurer vi finner i filmer och barnprogram. Vi har coola väskor med Batman motiv, med Musse pigg och Star Wars, men självklart hittar du också en stilren barnryggsäck från till exempel Björn Borg, hos oss. Vi har också väskor med bröstremmar för att försäkra att väskan sitter tryggt och bekvämt på ditt barns rygg. Oavsett om det är en väska att förvara skolarbeten i, eller en lite större väska för en klassresa, så har vi det du behöver.

Yngre barn älskar ofta produkter med glada färger, kanske med något djur eller någon välkänd figur som utsmyckning. Hos oss hittat ni väskor för de allra minsta, med bröstremmar för deras komfort, samt avtagbara säkerhetsremmar för föräldrarnas säkerhet. För de lite äldre barnen kan coola ryggsäckar från Björn Borg vara ett alternativ, modeller man aldrig har något problem med att visa upp på skolgården eller i stan. Idag är en ryggsäck i tyg en slitstark och kraftfull väska som tål barnens tuffa lek och skolböckernas tyngd. Många modeller har också förstärkta sömmar för att garantera en lång livslängd, utan att komforten på något vis kompromissas.

Söker du efter en Skip hop ryggsäck online är det till Lekmer.se du skall vända dig. Vi har ryggsäckar för alla smaker, och med trygg nätshopping och snabba leveranser blir du inte besviken.