Fodrade täckbyxor

Lindberg Atlas Termobyxor Svart

REA - Paketpris 40% Pris från 480 kr 799 kr
*
*
Läs mer Till kassan

Helly Hansen Junior Powder Skid Byxor Lila

Pris från 1639 kr 1639 kr
*
*
Läs mer Till kassan

Isbjörn Of Sweden POWDER Winter Pant

REA - Paketpris 30% Pris från 1050 kr 1499 kr
*
*
Läs mer Till kassan

Didriksons Shorts, Tegé,

REA - Paketpris 50% Pris från 150 kr 299 kr
*
*
Läs mer Till kassan

Didriksons Tarfala Kids Pants Fuchsia

REA - Paketpris 50% Pris från 300 kr 599 kr
*
*
Läs mer Till kassan

Me Too Kora 227 Regnbyxa Ebony

REA - Paketpris 30% Pris från 280 kr 399 kr
*
*
Läs mer Till kassan

Didriksons Termobyxor, Amitola, Tomato Red

REA - Paketpris 30% Pris från 490 kr 699 kr
*
*
Läs mer Till kassan
Sida 1 / 2

Fodrade täckbyxor Ytterkläder Barnkläder online från Lekmer.se – Barn och babykläder på nätet.

Dags för roliga vinteraktiviteter? Eller är det höstens eller den tidiga vårens skogspromenader som är på gång? När det är kyligare ute är det viktigt att barnen är varma och bekväma så att de kan fokusera på de viktiga lekarna och upptäckterna. Med ett par fodrade täckbyxor kan du vara säker på att ditt barn alltid är varm och torr om benen. Är det mycket snö ute, då kan det behövas termobyxor.

Fodrade täckbyxor låter ditt barn vara utomhus även om det är kallt. För att de ska vara så bekväma och praktiska som möjligt är det ofta bra att välja täckbyxor som har hängslen. Hos Lekmer.se hittar du olika modeller av fodrade täckbyxor, speciellt utvalda för sin höga kvalitet. När det är vinter och lite kallare, eller om ditt barn ofta fryser, då kan det behövas lite tjockare kläder. Termobyxor till barn ska med fördel vara både vind- och vattentäta, ha tejpade sömmar och dessutom förstärkningar där det ofta blir slitage. Hos Lekmer.se hittar du även skidkläder till barn som passar utmärkt för aktiviteter i skidbacken. Med både jacka och täckbyxor kan ditt barn vara aktivt under skidåkningen och samtidigt vara tillräckligt varm.

När det kommer till utekläder är det viktigt att välja bra kvalitet. Det är därför väljer vi på Lekmer.se våra plagg med stor omsorg. I vårt sortiment har vi bland annat kläder från den svenska tillverkaren Didriksons. De är välkända för sin höga kvalitet på väderanpassade kläder. När ditt barn behöver en byxa för utelek, exempelvis fodrade täckbyxor, är det ett par saker som är extra viktiga. Reflexer är viktigt för att ditt barn ska synas under vinterns mörker. Utebyxor slits oftast på knä, rumpa och vid bensluten. Om du köper en byxa som är förstärkt på de områdena kan de hålla i många säsonger.

Fodrade täckbyxor i högsta kvalitet för ditt barns utelekar hittar du hos Lekmer.se. Jämför olika modeller när du köper en fodrad täckbyxa online. Ett stort sortiment med plagg från de bästa tillverkarna hittar du hos oss.