Halskragar & halsdukar

Timberland Tree and 73 Branded Halsduk Marinblå

REA - Paketpris 29% Pris från 237 kr 335 kr
Läs mer Till kassan

Timberland Grey Tree and 73 Branded Scarf

REA - Paketpris 30% Pris från 234 kr 335 kr
Läs mer Till kassan

Lindberg Delsbo Halsvärmare Rosa

REA - Paketpris 40% Pris från 108 kr 179 kr
Läs mer Till kassan

Lindberg Delsbo Halsvärmare Grå

REA - Paketpris 40% Pris från 108 kr 179 kr
Läs mer Till kassan

Lindberg Delsbo Halsvärmare Blå

REA - Paketpris 40% Pris från 108 kr 179 kr
Läs mer Till kassan
Sida 1 / 2

Halskragar & Halsdukar - Barn

På Lekmer.se kan du hitta en praktisk och funktionell halsduk eller halskrage till ditt barn. Oavsett hur bra jacka eller overall ditt barn har på sig så lämnas ofta halsen blottad mot kylan. Halsen och bröstet är känsliga för köld varför det är viktigt att du minimerar risken att kylan letar sig in kring detta område. En värmande halsduk är ett givet val när vinterkylan kommer krypande men kan även vara skönt att komplettera med kylslagna höst eller vårdagar.

En knytfri tubhalsduk underlättar både för dig och ditt barn

För att göra morgonrutinen lite smidigare kan vi rekommendera en smart tubhalsduk som ditt barn enkelt kan trä över huvudet utan att knyta. Vi erbjuder modeller som värmer halsen och nacken och som även går ner en bit över bröstet och skuldrorna. Detta göra att barnet får lite extra isolering kring dessa utsatta områden. Med en bra tubscarf slipper ditt barn gå runt och spänna axlarna av köld och kan istället njuta av en härlig vinterdag ute.

Funktionella material för alla väder

Vi erbjuder ett högkvalitativt sortiment med funktionella material. Vi har bland annat halskragar i merino-ull som är ett värmereglerande material som håller barnet både torrt och varmt. Här har vi även samlat modeller i isolerande fleece som transporterar bort fukt från huden och har en hög andningsförmåga. Tack vare sina funktionella och isolerande egenskaper passar halskragar i merinoull och fleece perfekt både på skolgården och för aktiva dagar i pulka- och skidbacken.