Overaller

Nyhet!

Bergans Lilletind Kids Coverall

Pris från 1699 kr 1699 kr
*
*
Läs mer Till kassan
Köp nu
Nyhet!

Kuling Kuling, Outdoor, Coverall, Douglas

REA - Paketpris 25% Pris från 450 kr 599 kr
*
*
Läs mer Till kassan
Köp nu
Nyhet!

Lindberg Alby Babyoverall Beige

Pris från 499 kr 499 kr
*
*
Läs mer Till kassan
Köp nu
Sida 1 / 14

Overaller Ytterkläder Barnkläder online från Lekmer.se – Barn och babykläder på nätet.

Oavsett tiden på året vet man aldrig vad vädret i Sverige kommer hitta på. Se till att ni alltid är förberedda där hemma när det kommer till kläder efter väder. Overaller är alltid smidiga och pålitliga plagg för de dagarna då barnen ska vara ute i lera eller regn. Hitta en snygg och bra barnoverall bland vårt breda och högkvalitativa sortiment.

När man väljer en vinteroverall till sitt barn, finns det några viktiga saker att tänka på. Se först och främst till att kvalitén är så pass hög att den klarar de kyliga väderförhållandena som vi kan uppleva under de kallaste månaderna. Det är också viktigt att man väljer en vattentät overall, då fukt och vätska har en tendens att göra sig påmind såväl på vintern som på vår, sommar och höst. Om ni behöver hjälp eller inspiration att välja bland alla våra overaller är det bara att fråga oss på Lekmer.se. Vi är experter på overaller och allt annat nödvändigt som håller barnen torra och varma, oavsett väder eller vind!

Något som är positivt med dagens overaller är att de passar lika bra för alla årstider. Det går lätt att ta av och på till exempel luvor eller vantar som hör till dessa smarta plagg, vilket gör dem mycket mer smidiga och mångsidiga än för 10-15 år sedan. Om ni är ute efter en overall av riktigt hög kvalitet som kan användas i alla värdelekar, leta inte längre än till Didriksons ytterplagg och regnställ. Här pratat vi högsta kvalitet och garanterat skydd mot såväl kyla och vind som mot regn och fukt. Vad kan vara viktigare än att barnen är varma och torra?

Overaller av bästa kvalitet och i de snyggaste designerna hittar du här. Leta runt och beställ din overall online direkt hos oss på Lekmer.se. Enklare kan det nog inte bli!