Skaloveraller

Skaloveraller barn – det optimala lekplagget ute

Hos Lekmer.se hittar du ett brett och varierande utbud av barnkläder till alla tänkbara stunder i barnets vardag. Vi försöker alltid att ta fram ett spännande urval från tillverkare och varumärken som står för allt det vi själva står för – lekglädje, funktion och kvalitet. Barn som leker och har kul ska vara bekvämt klädda, men det krävs även att plaggen håller hög kvalitet och är slittåliga för att hålla under flera säsonger. En skaloverall är ett oerhört praktiskt plagg för barn att använda utomhus i klimat som det svenska som har flera perioder under året med kyla, nederbörd och hårda vindar. För att ge dig ett optimalt utbud som inte bara täcker vinterhalvåret kan vi erbjuda dig ett skaloverallsortiment i olika material och funktion. På så sätt är du garanterad att hitta en overall som passar de flesta typer av väder vi kan vara med om under årets lopp. Vi skulle vilja hävda att en skaloverallsgarderob är ett måste för alla småbarnsföräldrar!

Skaloverall barn - Alltid smarta plagg hos Lekmer.se
Vi vill hjälpa dig som förälder att förse ditt barn med riktigt smarta och funktionella plagg som inte gör annat än förenklar vardagen och även leken. Med smart syftar vi på funktionsmässiga detaljer som gör en skaloverall till ett praktiskt ytterplagg på flera plan. Det handlar om värme, väta och smidighet – tre saker som är A och O när det kommer till barn och klädsel. De fiffiga funktioner du hittar på våra produkter här på sajten gör livet enklare för både dig och ditt barn! På Lekmer.se kan du till exempel hitta speciella overaller för regniga dagar som har en unik utsida av gummi medan insidan är tillverkad i polyester. Materialet är med andra ord vattentätt, men har ändå en fantastisk ventilationsförmåga och hjälper till att hålla värme och kyla under kontroll baserat på hur varmt eller kallt barnet är.
Våra storlekar och plaggens design
Oavsett vilken typ av skaloverall du är på jakt efter erbjuder vi dig ett bra spann av storlekar från minsta baby storlek 74 upp till så mycket som storlek 130/140, som brukar passa 7-åringar. Storleken som finns tillgänglig när du klickar på produkten beror både på vilken modell det gäller och vilket märke det rör sig om. Typen av plagg spelar också en viss betydelse då exempelvis en skaloverall främst används på baby upp till småbarnsåldern. Till de större barnen har vi andra praktiska utomhusplagg som fungerar i olika klimat och årstider. För att stilla alla smaker erbjuder vi alltid ett varierat utbud av kläder där det finns något i alla typer av stilar. Vi har en hel del varumärken representerade, vilka uttrycker sig färgstarkt och kreativt i sina designs, men vi har också andra mer avskalade plagg där tillverkaren skapar barnplagg i tidlös och stilren stil. Du kan med andra ord shoppa loss helt efter både din och barnets stil och behov – hos oss finns alltid någon modell som känns helt rätt.
Shoppa praktiskt online
Att handla kläder till barn är supersmidigt när du gör du hos Lekmer.se direkt på nätet. Du slipper trängsel, gnälliga barn och långa köer. Vi har dessutom ett smidigt upplägg som gör det enkelt för dig att göra returer eller byta någon vara som händelsevis blir fel i till exempel storlek. Att shoppa på Lekmer.se innebär även en trygghet för dig som nätkund då vi är certifierade av Trygg e-handel och därmed följer regler samt föreskrifter för just distanshandel. Vi vill kort och gott vara din självklara leksaksbutik på nätet där vi värdesätter att kunna erbjuda ett bra sortiment och en tillgänglighet som förenklar vardagen där vi alltid har stort fokus på att erbjuda våra kunder god och förtroendefull service.
(40 av 55 produkter)
(40 / 55)