Lekmer logo

UV-kläder & UV-dräkter för barn

Livet som småbarnsförälder är oftast underbart, men det finns en del att tänka på under de varma sommardagarna. Förutom att se upp för sand i munnen måste man vara noggrann med att smörja in barnen med solkräm. Låt UV-kläder från Swimpy hjälpa dig att skydda ditt barn från solens strålar. Kläderna har inbyggd solskyddsfaktor på 50+ och finns i flera olika roliga designer. Dragkedjan på bröstet gör det enkel att klä på och av barnet.

Med Swimpy UV-kläder skyddar du ditt barn från solen på ett roligt och lekfullt sätt. Swimpy UV-dräkter är det bästa sällskapet ditt barn kan ha under en solig dag på stranden. Kläderna har en barnvänlig design och uppmuntrar till lek och bus med klassiker såsom Bamse och Moomin med flera. Låt ditt barn välja just sin favorit bland alla färgglada UV-kläder och njut av den glada minen och de glada minnen som en UV-dräkt från Swimpy har att erbjuda till hela familjen. Dessutom erbjuder Swimpy UV-tröja extraskydd med sina långa ärmar vilket ger en extra trygghetskänsla för alla föräldrar. Lekmer.se gör det enkelt för dig som förälder att slappna av på stranden med gott samvete medan ditt barn leker skyddat från solen.

Under soliga och varma dagar är det förstås viktigt att barnen är tillräckligt skyddade från solen. Hos oss på Lekmer.se hittar du fina UV-kläder som har en solskyddsfaktor på 50+ som håller solens starka strålar borta från de små barnens känsliga hud. Som förälder kan du lugnt låta barnen välja ut en UV-baddräkt från vårt sortiment och vila i vetskapen om att den skyddar dem från solen. Hos oss på Lekmer.se hittar du även andra former av UV-skydd som till exempel kepsar, barnvagnsskydd och parasoller. Vi är väldigt måna om våra kunder och säljer bara produkter av hög kvalitet från välkända varumärken.

Vi på Lekmer.se är måna om kvalitet och erbjuder våra kunder produkter från kända varumärken. Du hittar bland annat UV-kläder från Swimpy, Reima och Mini a Ture. I vårt sortiment finns även Hummel barnkläder för aktiva barn.

59 produkter
59 produkter