Behöver du hjälp? Kontakta oss
Lekmer logo

Tofflor & mockasiner

Vad är skönare än att sticka ned fötterna i ett par riktigt bekväma sandaler och gå ut på gräsmattan en sommardag? Får att nå den visionen är det bra att köpa hem mjuka tofflor till hela familjen. Hos oss kan du hitta en barntoffel som passar både inomhus och utomhus, kolla in vårt sortiment här på Lekmer.se - vi har allt en småbarnsfamilj behöver.

Är du ute efter tofflor till dina barn? På Lekmer.se tycker vi att det är viktigt att erbjuda sköna tofflor som dessutom är praktiska - det ska vara bekvämt och smidigt att sticka ned fötterna både när man är inne och ute. För det mindre barnet kan en mjuk mockasin passa bra, då får barnet automatiskt stöd i sina krypövningar eller när det tar sina försiktiga steg. Dessutom kan en mockasin vara bra bara för värmens skull. Är du ute efter en annan modell på innetofflor? Crocs har länge varit en favorit bland både barn och vuxna och finns i många olika utföranden. Vissa går till och med att smycka själv.

Små barn tycker om att springa omkring och då är det bra att ha ett ordentligt grepp under fötterna, särskilt i snabba svängar och hastiga vändningar. Med ett par Crocs på fötterna är stödet fixat. Antingen kan man välja att fälla ned hälskyddet som gör att skon sitter fast lite bättre eller ha det smidigt uppvänt. Här på Lekmer.se erbjuder vi massor av olika inneskor till barn så att de små tårna hålls varma och säkra även inomhus. Vill du ha matchande tofflor till barnen? Flera av våra modeller kommer i olika mönster, låt barnen få vara med och välja själva.

Här på Lekmer.se gör vi allt för att vara så tillgängliga som möjligt, därför har vi enkel information med förmånliga priser och snabb frakt. Surfa runt på vår sida för att hitta tofflor och barnskor på nätet.

87 produkter
87 produkter