Behöver du hjälp? Kontakta oss
Lekmer logo

Barnkläder till jul och lucia – Köp lucia- och tomtenissekläder här

Då kom lucia i år igen. Imorgon ska du ner till förskolan och sätta på dig blåa skoskydd eller åka till skolan för att se barnen framföra julklassiker. Det är nu det börjar rivas i lådor. Var är den där tomtedräkten!? Var ligger luciakläderna!? Nej, allt är för smått! Går det inte lika bra att använda ett lakan?

Många föräldrar känner igen sig i det här scenariot.

Har du lite mer tid på dig kan du beställa jul och luciakläder här på Lekmer. Du får hem kläderna till dig och sedan fokusera på det som är viktigt i juletid: Att ta det lugnt och faktiskt njuta av barnens skönsång och ofelbara framförande av jullåtar.

Beställ jul- och luciakläder – Vårt utbud

Lucia, tärnor och stjärngossar: Vi har klassiska, vita kläder för lucian, tärnan och stjärngossen. Kombinera dem med ljus, krona och stjärngossestrut för succé på skolan eller dagis. Vill du ta det allt steg till finns änglavingar att köpa. Vem vill inte vara ängel i luciatåget?

Tomtekläder: Här hittar du tomtekläder för stora och små barn. För det minsta barnet kan du köpa en body i tomteutförande – helt bedårande att ha på julafton – och för de lite äldre barnen finns sparkdräkter att ha hela julen. Köp en tomteluva till och du är redo för julhelgen.