Lekmer logo

Regnbyxor för alla väder finner du hos Lekmer.se.

Av våra föräldrar har vi alltid fått berättat för oss att det inte finns något dåligt väder och med ett barnregnställ av hög kvalitet kan vi på Lekmer.se lova att detta påstående stämmer. Med ett par välsittande regnbyxor kan ditt barn vara ute i ur och skur, kanske för en tipsrunda med skolan eller för ett viktigt kojbygge med kompisarna.

Med en fodrad galonbyxa finns det inte längre några ursäkter för att inte kunna gå ut. Hos oss på Lekmer.se finner ni ett stort sortiment av regnbyxor från olika välkända varumärken, i storlekar ända upp till 170 cl. Vi erbjuder regnbyxor i ett stort urval av färger och modeller, med hängslen såväl som utan, beroende på vad som passar ditt barn bäst. En regnbyxa till barn skall vara slitstark och tålig, av den anledningen har flera av våra modeller förstärka sömmar och knän. För ditt barns säkerhets skull har många av byxorna vi säljer utrustats med reflexer, som gör det enklare att upptäcka barnen i mörker. Vi har även överdragsbyxor för de dagar med uppehållsväder, på så sätts skyddas kläderna undertill och håller sig fina längre.

Hos Lekmer.se har vi gjort det enkelt att välja regnkläder. Kanske lyser solen samtidigt som grusvägarna har lockande vattenpölar, då passar en tunn regnbyxa utmärkt. Ditt barn kan leka fritt utan att du som förälder behöver oroa dig för ingrodda fläckar och lera på kläderna, samtidigt som materialet i byxan låter huden andas. Är ditt barn väldigt aktivt kan en regnbyxa med hängslen passa bra. Hängslena ser till att byxorna sitter på plats och inte glider ner, och i vårt stora sortiment finner du såväl fodrade som lite tunnare varianter. Vi på Lekmer.se kan regnbyxor och vi hjälper gärna till att navigera bland våra olika modeller.

Hos Lekmer.se hittar du ett stort sortiment av regnkläder online. Vår kundservice svarar snabbt på dina frågor och hjälper mer än gärna till med att hitta regnbyxor som passar just ditt barn.

26 produkter
26 produkter