Lekmer logo

Regnkläder för barn

Vi har ett ombytligt väder i Sverige och en hel del regn. Regnkläder är nödvändigt att ha i garderoben, de gäller både för barn och vuxna. Hos Lekmer.se hittar du fina barnregnkläder i olika utföranden från de allra bästa märkena. Vi har såväl jackor som byxor och hela regnställ. Alla regnkläderna som finns i butiken är tillverkade för att vara vattentäta och bekväma för utomhuslekar.

Regnkläder kan se ut på lite olika sätt. Vissa är utan foder och innebär att ditt barn behöver andra ytterkläder under sitt regnställ. Fodrade regnställ är praktiskt att ha. Det är varmt för ditt barn och garanterat vattentätt. Dessutom sparar ett sådant regnställ plats i garderoben. När du ska välja regnställ är det viktigt att tänka på en del saker. Det måste vara bekvämt, hållbart och dessutom ha en praktisk design. Hos Lekmer.se hittar du t.ex. regnkläder från Didriksons. Det är ett känt svenskt märke som har tillverkat utomhuskläder sedan 1913. De började sin tillverkning på västkusten, som får sin beskärda del av ruskväder. Därför kan du räkna med att regnställen från detta märke ser till att ditt barn är torrt, oavsett hur blött det är ute.

Många barn tycker att det är jobbigt att ta på sig ytterkläder. Det är lättare att få barn att tycka om sina praktiska regnkläder om de är designade på ett roligt sätt. Färgglada regnställ är ett ganska smart knep. Det gör nämligen plagget mer intressant för barnet. När ytterkläderna är färgstarka kan du även se ditt barn på längre avstånd, exempelvis när ni är på lekplatsen eller i skogen. Det är både praktiskt och säkert. Hos Lekmer.se kan du också hitta mönstrade regnställ som kombinerar funktionalitet med en snygg design. Vi har många olika färger och mönster som passar just ditt barns smak.

Här hittar du praktiska regnställ för barnen i både praktisk och snygg design. Hos Lekmer.se har vi många olika sorters regnkläder. Varför inte en klassisk gul regnjacka? Både snygg och praktisk.

180 produkter
180 produkter