Vägg- & sänglampor

Sida 1 / 1

Vägglampor & Sänglampor för Barnrummet

Här hos oss på Lekmer.se hittar ni fin och modern inredning till barnrummen när det är dags att piffa till det lite där hemma. Är ni ute efter en ny barnlampa till exempel så kan ni välja och vraka bland vårt trendiga utbud av färggranna vägglampor. Vi har olika modeller i färger och former som passar alla barn oavsett smak och behov.

Behöver du nya trendiga vägglampor? Då har du kommit rätt, här hittar du en mängd olika vägglampor i härliga färger och mönster, oavsett om du behöver en vägglampa till sovrum, vardagsrum eller lekrum. Gillar ditt barn djur och natur kan vi rekommendera djurliknande lampor med fina färger och former. Är man däremot ute efter något mer unikt kan vi rekommendera t.ex. en Star Wars vägglampa som föreställer storm trooper eller något annat lite speciellt ur vårt ständigt uppdaterade sortiment . De flesta lampor består av metall, stål eller plast och lampskärmar finns i härliga färger som ljusblå, ljusrosa och även mörkare kulörer. Lamporna varierar i storlek men de flesta håller sig runt 30 cm i diameter.

Hos oss på Lekmer.se hittar du ett modernt utbud av vägglampor och sänglampor som passar barn i de flesta åldrar. Vi strävar efter att kunna erbjuda något för alla olika smaker och behov och i vårt utbud ingår bland annat sänglampa med klämma, Bloomingville lampa och unika lampor som föreställer söta djur. Produkterna är testade enligt europeiska säkerhetskrav, de innehåller endast godkända ämnen och färger. Med dessa praktiska, säkra och moderna lampor blir det en fröjd för er att dekorera rummen och förbättra belysningen. Du som letar efter en unik och modern present till barnkalaset kommer garanterat hitta en passande artikel här på Lekmer.se

Behöver ditt barn en ny snygg sänglampa till sovrummet? Då finns det en mängd modeller att välja mellan i vårt sortiment. Du hittar även vägglampor och mycket annat hos oss på Lekmer.se!