Klädhängare

Sida 1 / 1

Klädhängare för barn

När familjen växer och ni blir fler där hemma handlar oväntat mycket om att hålla rent och ordningsamt i hemmet. Varje kvadratmeter blir värdefull, speciellt i rummen med mycket leksaker och kläder. En bra krok till barnrum för att hänga kläder, ryggsäckar och morgonrockar på blir till en stor hjälp i kaoset. Här hittar du även bra klädhängare till hallen eller där det kan behövas.

När ni väljer klädhängare är det smart att anpassa dess utseende och funktion till var i huset den ska placeras. I hallen kanske ni behöver något väldigt robust och ordentligt som kan ta hand om alla tjocka vinterkläder eller tunga jackor. För skor och små trevliga galgar till de mindre barnen finns smidigare hängare med hylla. Kika till exempel på vår populära Kids Concept klädstång som med sin underbara design passar in perfekt i barnens rum eller som en extrahängare i hallen för barnens kläder. Denna klädhängare finns i ett flertal färger och är enkel att hantera tack vare storleken. Välkommen att hitta lösningar till all din förvaring hos Lekmer.se.

Ett smart sätt för mer förvaring och för att frigöra mer yta i rummet utan att ställa in garderober eller byråer är att hitta klädhängare som kan fästas direkt på väggar. Eller varför inte skaffa en stabil hängare till dörr? På detta sätt kan man enkelt hänga av sina kläder i farten. Det är inte bara kläder, handdukar och ryggsäckar som ska hängas bort så att de inte tar plats i hemmet. Även alla accessoarer och smycken måste ha en plats att ta vägen. Varför inte ta en titt på våra smyckeshängare? Dessa passar perfekt på ett skrivbord eller på nattduksbordet i barnens rum.

Med riktigt smarta lösningar inom förvaring blir hemmet renare, prydligare och trevligare att leva i. Hitta smarta lösningar för bra klädhängare och krokar till alla era kläder, handdukar och ryggsäckar hos oss på Lekmer.se.