Stolar & barnpallar

Sida 1 / 1

Sittplatser & pallar - Barnpallar

På Lekmer finns stolar och pallar i alla modeller. Mjuka och hårda. Låga och höga. Runda och fyrkantiga. Med förvaring och utan. Vi har även gungstolar och rottingstolar. Våra stolar och pallar finns i olika färger och stilar men gemensamt med alla är att de klarar vardagens lek. 

Många föräldrar vill att barnen ska sitta lite mer istället för att bara springa runt inomhus och riva fram saker. Kanske kan de sitta och pyssla en stund, rita, lägga pussel eller någon annan lugn verksamhet. Men för att det ens ska vara möjligt måste barnen ha någonstans att sitta – en liten hörna som är gjord för dem. Det kan du skapa här.

Om du köper en stol eller fåtölj som är anpassad för barnens storlek, och kanske kombinerar med ett lågt bord, kan barnrummet få en plats som är gjord för pyssel. Med en skön fåtölj och en lampa kan du dessutom skapa en mysig läshörna där det går att försvinna in i böcker och serietidningar.

Vi har stolar, fåtöljer och pallar för alla barn. Antingen väljer ni något stilrent – kanske en vit stol eller med något litet mönster – eller så skapar ni en sittplats med någon av barnens favoritfigurer som mönster.