Barnmöbler

Få saker är med bedårande än att se sitt barn sitta och leka i ett rum inrett med möbler i barnets storlek. En liten läsfåtölj eller ett litet skrivbord ritandes “huvudfotingar”. Bedårande!

Från spjäl- till juniorsäng, från bokhylla till garderob. Allt finns här. Det är kanske stolar, pallar eller bord som fattas? Något där barnet kan sitta och pyssla i frid och fröjd.

Här finns även matstolar för de allra minsta, färgglada mattor och sängar utformade som ditt barns favoritkaraktärer.

På Lekmer.se hittar du allt du kan tänkas behöva i möbelväg för att inreda det idealiska rummet.

Låt gärna rummets huvudperson tycka till om vad som kan passa bäst!
Sida 1 / 10

Barnmöbler

Skapa ett barnrum att trivas i… från golv till tak!

För att skapa ett rum där barn trivs, leker och kan se som sitt eget kan det behövas möbler som är i barnens storlek. Med en läshörna med en liten fåtölj, bra bokhyllor och en junior- eller spjälsäng skapar du ett rum som är anpassat för barn. Med barnmöbler skapar du dessutom en säker miljö. Du slipper vassa kanter och höga höjder och kan slappna av i vetskapen att din son eller dotter leker i ett rum som är anpassat för honom eller henne.

Några populära möbler för barn

Stolar,pallar och bord: Det är många föräldrars dröm att barnet ibland sitter vid ett bord och leker – kanske lägger pussel, ritar eller läser. För att det här ska hända krävs det bord och stolar som är i barnens storlek. Vi har ett stort utbud av möbler som inspirerar till lek. Och tål att lekas med.

Bokhyllor och hyllor: Leksaker och böcker har en förmåga att spridas snabbt i ett barnrum, speciellt när det inte finns plats att ställa dem på. Med bokhyllor och hyllor har du i alla fall förutsättning att hålla det städat och trivsamt i rummet. Här kan du hitta många fina och roliga hyllor. Vill du ha ännu mer ordning titta gärna på våra smarta förvaringslådor.

Barnsängar: Vi har ett stort utbud av spjälsängar för de allra minsta. De sträcker sig från traditionella spjälsängar i trä, med säkert avstånd mellan spjälorna, till smarta, hopvikbara resesängar. Därefter har vi också en mängd juniorsängar i olika form och utseende. Du kan beställa klassiska sängar med skydd på långsidorna eller mer avancerade sängar utformade med barnens favoritfigurer i centrum.

På Lekmer hittar du alla möbler för barnrummet

Vi har bara skrapat på ytan bland alla barnmöbler du hittar hos oss på Lekmer. Här finns också lekhagar, fåtöljer, garderober, vaggor och mycket mycket annat.