Fallskydd och övriga tillbehör

Sida 1 / 2

Barnsängtillbehör - Tillbehör till spjälsäng

Alla vill vi kunna få känna oss som prinsessor och speciellt kunna sova som en. Nu har ditt barn möjlighet att sova under en barnsänghimmel som antingen har temat Disney eller är neutralt vit. Hos oss hittar du även andra sängtillbehör som underlättar ditt liv som småbarnsförälder och gör så både du och ditt barn kan sova lugnt och tryggt.

Att ta hand om en nyfödd bebis eller småbarn kan ibland kräva att du har två uppsättningar av sängtillbehör då man aldrig vet vad som kan hända. För den nyfödde finns det en sänghimmel till vagga som gör att barnet får susa sött under en underbar vit sänghimmel som ger ett lugn i kropp och själ. I ett sovrum så är det många saker som ska få plats både nödvändiga saker och leksaker. Ett smart inredningstips är att köpa en sänglåda som smidigt och enkelt får plats under sängen. Då kan du gömma undan nödvändigheter samtidigt som det inte tar någon onödig plats i rummet. I lådorna kan du till exempel ha andra sängtillbehör som är bra att ha nära till hands.

Det finns en mängd sängtillbehör som både är bra och praktiska att ha hemma. Småbarn kan drömma en hel del och ligger inte alltid helt still i sängen. Ha en säkerhetsskena till säng som hindrar barnet från att trilla ut och slå sig. Du som förälder kan sova lugnt och tryggt med vetskapen om att ditt barn inte kan trilla ur sängen. För att barnen inte ska dunka huvudet i väggen under sömnen är det bra att ha en sänggavel som ger ett mjukt stöd ifall det skulle inträffa. Sängen får även ett trevligare intryck och det skapar ett lugn över hela rummet.

Det finns många nödvändiga och praktiska sängtillbehör hos Lekmer.se vilket kommer göra livet som småbarnsförälder mycket lättare. Sömn är inte alltid det lättaste när man är liten och därför kan BRIO sängtassar hjälpa dig att vagga ditt barn till sömn.