Juniorsängar

Sida 1 / 1

Juniorsängar för barn

Letar du efter växasängar? Här hos oss på Lekmer.se hittar du allt du någonsin har drömt om när det gäller familjelivet. Köp din nya växasäng till barn här hos oss eftersom vi har ett så pass brett utbud att vi vågar lova att du hittar just den säng du är ute efter. En växasäng är både smart och snygg, vilket du snart kommer att märka.

När du köper hem växasängar till familjens barn har du gjort en investering som ger utdelning för lång tid framöver. En växasäng är en utdragbar säng som går att justera i takt med att ditt barn blir äldre och längre. Troll säng är en populär variant med sin skandinaviskt minimalistiska design och robusta virke i vitmålat trä. Här på Lekmer.se har vi många olika växasängar, både enklare varianter och de med mer färg och utsmyckning. Är du på jakt efter en barnsäng med förvaring? Med en eller två lådor undertill kan ni enkelt stoppa undan extrakuddar eller lakan, eller varför inte använda dem som en liten sovplats för alla gosedjur?

När det handlar om inredning till barn finns det inga gränser för hur innovativ designen kan bli. Älskar ditt barn sänghimlar och drömmer om att vakna upp i en Disneyfilm? Spana in juniorsäng Disney som är inspirerad av alla Disneyprinsessor. Här finns både Elsa från Frost och Askungen, Ariel och den populära Mimmi Pigg. Gemensamt för alla sängar är att de är uppbyggda med robusta underreden som bäddar för lugna nätter samtidigt som de tål ett och annat hopp i sängen. Är ditt barn intresserat av bilar och racing? Kolla in den av våra växasängar som heter juniorsäng bil som är utformad som en Formel 1-bil.

Här på Lekmer.se tycker vi att alla familjer ska få de bästa produkterna som finns, därför håller vi oss bara med toppklassiga växasängar och massor av mer. Söker du efter växasäng på nätet? Du har kommit helt rätt.