Resesängar

En smart säng som kan smidigt kan fällas ihop och tas med på resan är en god investering. Vi har resesängar för baby och barn från kända tillverkare som BabyBjörn, AeroMoov, Deryan, Carena och Diono. Resesängar för barn ska vara lätta att hantera, praktiska och givetvis så ska de vara trygga och säkra att använda.

Resesängar bestod tidigare ofta av en hopfällbar spjälsäng men numera hittar du mer kreativa lösningar och det finns resessängar som ser ut som tält eller som en rund babybassäng. Även om snygg design och fina färger är trevligt så är det allra viktigaste att en resesäng är säker. Här på Lekmer.se så hittar du resesängar som har visat sig bäst i test från bland annat BabyBjörn och Carena. En bra resesäng ska vara stabil och inte välta om barnet lutar sig mot kanten.

En vanlig orsak till att resesängar inte klarar av test är att de är brister i monterings- och säkerhetsinstruktionerna. Resesängar köps oftast av personer som är föräldrar för allra första gången, därför är det är extra viktigt att alla säkerhetstexter och säkerhetsstandarder är uppfyllda. En del sängar tar endast en minut att få hop medan andra resesängar kan ta betydligt längre tid speciellt om instruktionerna är mer avancerade.

En bebis får ofta sova sin liggkorg till barnvagnen när de är på besök. Detta fungera ofta alldeles utmärkt med nyfödda barn men när barnet blir cirka två till tre månader så är det säkrast att införskaffa en resesäng. En resesäng är enkelt att bära med sig på både kortare och längre resor. De går att fälla ihop så de tar väldigt lite plats. Det är alltså ett bra komplement till den övriga packningen. Om du planerar att ta med en resesäng på en resa så är det en bra idé att först prova att sätta ihop den hemma. Läs alltid instruktionerna innan du börjar sätta upp en resesäng, det är en viss ordning och olika steg som måste följas annars kan resesängen monteras på ett felaktigt sätt.

Resesängar från ett känt märke som BabyBjörn är ofta kanske dyrare men säkerheten och även kvaliteten är vanligtvis bättre. BabyBjörns resesängar kommer i en rad färgglada kombinationer. Funderar du på att köpa en resesäng? Vi på lekmer.se har ett utbud av kvalitativa resesängar som har testats för att du som förälder ska känna dig trygg. Det blir en bekväm och skön sovstund för ditt barn med garanterad säkerhet!

 

 

Sida 1 / 1

Resesängar för barn

När familjen växer kan det vara krångligt att få ihop vardagen, för att inte tala om resor och semestrar. Med de små att ta hand om blir logistiken helt annorlunda kring hotellbokningar, transporter och sovplatser. Därför kan det vara en bra idé att överväga om man ska ta med sig en egen barnresesäng på resan. Resesängar hittar du massor av på Lekmer.se.

Vad ska man tänka på när man reser med familjen och funderar att packa ner en resesäng till bebis? Först och främst vill du ha något som är enkelt att bära, vika ihop och hantera under hela resan, annars är det lätt att själva fördelarna med resesängar mer eller mindre försvinner på grund av allt krångel på vägen. Som tur är finns det många smidiga och smarta lösningar när det kommer till sådana resesängar, till exempel sängen från Carena som vi varmt kan rekommendera. Hos oss på Lekmer.se kan ni få en klar överblick av vilka alternativ som finns tillgängliga och enkelt beställa hem den modellen som passar er bäst.

Tro det eller ej, men resesängar kan faktiskt i motsats till gemene uppfattning vara väldigt bekväma och mjuka att sova i. Om man ser till att välja ut en riktigt bra säng med hög kvalitet är halva jobbet gjort. Hittar man sen en madrass till resesäng som passar den man valt ut, så har man i princip en fullfjädrad säng. Vill man inte leta på olika håll utan helt enkelt få allting klart på en och samma gång kan man kika på märket Babybjörn som alltid levererar högsta kvalitet. Detta märke har även tillbehör som man kan lägga till för extra komfort.

Resesängar ska vara enkla och smidiga att ta med, samtidigt som de ska vara bekväma. Unna er familj ro på semestern och skaffa din perfekta resesäng till barn hos Lekmer.se.