Resesängar

En smart säng som kan smidigt kan fällas ihop och tas med på resan är en god investering. Vi har resesängar för baby och barn från kända tillverkare som BabyBjörn, AeroMoov, Deryan, Carena och Diono. Resesängar för barn ska vara lätta att hantera, praktiska och givetvis så ska de vara trygga och säkra att använda.

Resesängar bestod tidigare ofta av en hopfällbar spjälsäng men numera hittar du mer kreativa lösningar och det finns resessängar som ser ut som tält eller som en rund babybassäng. Även om snygg design och fina färger är trevligt så är det allra viktigaste att en resesäng är säker. Här på Lekmer.se så hittar du resesängar som har visat sig bäst i test från bland annat BabyBjörn och Carena. En bra resesäng ska vara stabil och inte välta om barnet lutar sig mot kanten.

En vanlig orsak till att resesängar inte klarar av test är att de är brister i monterings- och säkerhetsinstruktionerna. Resesängar köps oftast av personer som är föräldrar för allra första gången, därför är det är extra viktigt att alla säkerhetstexter och säkerhetsstandarder är uppfyllda. En del sängar tar endast en minut att få hop medan andra resesängar kan ta betydligt längre tid speciellt om instruktionerna är mer avancerade.

En bebis får ofta sova sin liggkorg till barnvagnen när de är på besök. Detta fungera ofta alldeles utmärkt med nyfödda barn men när barnet blir cirka två till tre månader så är det säkrast att införskaffa en resesäng. En resesäng är enkelt att bära med sig på både kortare och längre resor. De går att fälla ihop så de tar väldigt lite plats. Det är alltså ett bra komplement till den övriga packningen. Om du planerar att ta med en resesäng på en resa så är det en bra idé att först prova att sätta ihop den hemma. Läs alltid instruktionerna innan du börjar sätta upp en resesäng, det är en viss ordning och olika steg som måste följas annars kan resesängen monteras på ett felaktigt sätt.

Resesängar från ett känt märke som BabyBjörn är ofta kanske dyrare men säkerheten och även kvaliteten är vanligtvis bättre. BabyBjörns resesängar kommer i en rad färgglada kombinationer. Funderar du på att köpa en resesäng? Vi på lekmer.se har ett utbud av kvalitativa resesängar som har testats för att du som förälder ska känna dig trygg. Det blir en bekväm och skön sovstund för ditt barn med garanterad säkerhet!

 

 

(20 av 20 produkter)
(20 / 20)