Förvaring barnrum

I ett barnrum brukar det i regel finnas väggar, tak, golv, lampor, säng och en väldig massa leksaker. Varje högtid eller födelsedag ökar det sistnämnda procentuellt. Naturligtvis tycker vi på Lekmer.se att det är superkul med leksaker. Annars hade vi såklart inte sålt dem. Vi tycker så mycket om leksaker att vi inte ens blir ledsna då de ibland städas upp från golvet och läggs i smarta förvaringslådor som smidigt kan stuvas in under sängar eller in i hyllor.

Såklart har vi förvaringsalternativ för mer än leksaker, någonstans ska det hängas kläder och staplas böcker också förstås.

Här på Lekmer.se hittar du fler än hundra olika varianter som alla är perfekta för förvaring.

Smarta lösningar från geniala varumärken som bland andra Jabadabado, JOX, Bloomingville och Play & Go hjälper dig att hålla golvet fritt från leksaker och kläder.

Gör städningen till ett rent nöje!
Sida 1 / 7

Förvaring barnrum

Med barn hemma ökar antalet prylar med en lavinartad hastighet. Födelsedagar och julaftnar passerar och leksakerna, kläderna och prylarna blir bara fler och fler. De flesta föräldrar har nog tittat ut över golvet någon gång och frågat sig var alla dessa grejer kommer ifrån.

För att få något så när kontroll över hemmet är förvaring a och o. Om Legot har sin plats, kläderna sin, böckerna sin och mjukdjuren sin kommer det bli mycket enklare att leva i huset eller lägenheten.

Här hittar du allt som behövs för god förvaring.

Förvara barnens leksaker, kläder och prylar

Låt oss börja med Lego – leksaken som om den inte har en egen plats sprids runt i hemmet på nolltid. Och att kliva på en legobit kan vara något av det smärtsammaste som finns.

Här hittar du roliga förvaringsboxar för Lego formade som överdimensionerade legobitar. De blir en leksak i sig, och att plocka ihop blir roligare än om förvaringen är en mer intetsägande låda. Om ni har mycket Lego kan ni beställa ett par stycken. Då kanske man inte behöver plocka fram allt varje gång man ska bygga.

Vi har en lång rad andra förvaringar för barnens leksaker och prylar: lådor gjorda för teckningar, hopfällbara korgar som rymmer allt från leksaker, mjukdjur och smutstvätt och förvaringslådor på hjul som man kan skjutsa in under sängen eller soffan. Dessutom finns klädskåp, barngarderober och klädhängare till barnrummet.