Klockor

Sida 1 / 1

Klockor till barnrummet

Att som barn få lära sig klockan är en av de första triumferna.För dig som förälder innebär en barnklocka på ditt barns arm frihet, friheten att låta dina barn leka med kompisarna i kvarteret och veta att de kommer att vara hemma i tid till middagen. Hos oss på Lekmer.se hittar du ett stort sortiment av barnklockor, i flera olika modeller och färger. Här finns klockor för alla smaker.

En klocka runt ditt barns handled är mer än bara en accessoar. Det är en ständig lektion i tid, i ansvaret att hålla tiden och i vikten att respektera andras tid. I vårt stora sortiment finner ni klockor av flera olika modeller. Vi har neutrala klockor för de lite äldre barnen som vet vad de vill ha och färgglada väckarklockor med ljus-, och ljudeffekter för den som kanske har lite svårare att vakna på morgonen. Hos oss hittar ni också Zazu nattlampa och sömntränare som hjälper ditt barn att sova på bestämda tider och förstå när det är dags att stiga upp. Urtavlan fungerar som nattlampa för barnen som lätt blir oroliga i mörkret. Söker ni en väckarklocka med välkända motiv och figurer hittar ni den alltid hos oss.

Att som barn kunna klockan och förstå innebörden av tid bygger en stabil grund för vuxenlivet med allt vad det innebär. Hos Lekmer.se hittar ni dessutom den klocka som låter ditt barn lära sig på enklast möjliga sätt, utan tvång eller en känsla av måsten. Varför inte leka fram kunskapen med en Star Wars väckarklocka eller med hjälp utav en väggklocka med ett motiv från favoritfilmen? Hos oss kan ni hitta klockor som är ställbara med olika ring-, och ljudsignaler, alarmklockor som kan projicera tiden upp i taket och sömntränare som låter ditt barn förstå när det är dags att stänga ögonen och vänta in en ny dag.

Samla familjen framför datorn och titta igenom det stora utbudet av klockor och barnrumsinredning som finns hos oss på Lekmer.se. Här finns något för alla smaker, oavsett om du söker väckarklockor eller väggklockor.