Inredning barnrum

När du inrett ditt barnrum med det allra nödvändigaste som sängar och lampor så börjar det roliga. Dags att smycka ut rummet och göra det extra personligt. Det är som bekant detaljerna som gör rummet. Babblarna Bobbos bokstöd håller ordning på böcker medans Elsa från Disney's Frozen kan vara en superhäftig väggdekal. En snygg fondtapet gör sig väldigt bra tillsammans med en mätsticka så att du aldrig missar att hålla koll på längden.

Eftersom vi älskar inredning och detaljer så sparade vi inte på något när vi tog in ett brett sortiment av produkter som gör ditt barns rum personligt.

Trevliga varumärken som bland andra Jabadabado, Majvillan, Bloomingville och Sne Design återfinns i den här kategorin.

Titta gärna igenom hela den här kategorin tillsammans med den som ska bo i rummet för att försäkra att alla inblandade blir mer än nöjda!
Sida 1 / 7

Inredning barnrum - Lekmer.se

Det är detaljerna som gör rummet. Små saker som ger rummet personlighet och själ. Det här gäller hela huset eller lägenheten – inte minst barnrummet. På den här sidan hittar du fina saker som piffar upp rummet och ger ”det där lilla extra”.

Faktum är att roliga detaljer kan förvandla ett vanligt rum till ett som barnen kan trivas i och det behöver inte ens kosta speciellt mycket. Här ska vi presentera våra bästa inredningsdetaljer.

Ett urval av inredningsdetaljer för barn

Bokstöd: Vi har fantastiska bokstöd för barnrummet. En favorit är de mjuka bokstöden från Skip Hop. De är utformade som mjukdjur men har tyngden att kunna hålla upp böcker. Dessutom har vi roliga, mer traditionella bokstöd i trä.

Klädhängare: Med barn i huset vet du att kläder kan hamna lite överallt. Ett problem är att vanliga klädhängare sitter för högt upp, och de kanske inte är så roligt utformade eller känns som barnens egna. Vi har lösningen. Roliga, färgglada hängare som du både kan sätta upp i barnrummet och lite lägre i hallen.

Mätstickor: Alla föräldrar vill följa med i sina barns utveckling och barnen skjuter i höjden snabbare än vad man tror. Med en mätsticka på väggen kan ni följa med i utvecklingen och skriva ner (eller på stickan) när barnet nådde en viss längd. Det är ett kul minne och en rolig inredningsdetalj.

Papperskorgar: Vill ni att skräp skall hamna där det hör hemma? Köp en papperskorg som är rolig. Vi har en rad olika papperskorgar med barnens favoritfigurer – Monsters High, Musse Pigg, LEGO med flera – beställ en sådan och ni får en praktisk produkt och en fin prydnad i ett.

Nu har vi tagit upp några inredningsdetaljer du hittar på Lekmer. Här finns också klockor, speglar, prydnader, tavlor och mycket annat. Titta runt i butiken, beställ direkt på nätet och piffa upp barnrummet.