Bäddset junior & vuxen

Sida 1 / 3

Bäddset junior & vuxen

Sängen är en av de viktigaste platserna för ditt barn - det är här dagens upplevelser bearbetas och ny energi skapas för kommande äventyr. Se därför till att du har riktigt bra sängkläder i barnsängen, för allra bästa sömn. Hos oss kan du enkelt och till riktigt bra priser handla det du behöver, kanske för juniorsäng eller för den nya spjälsängen.

Se till att ge ditt barn bland det viktigaste av allt: Den bästa sömnen! Alla älskar att efter en lång dag krypa ner i en nytvättad, nybäddad, fräsch säng med bra lakan och örngott. Därför är det en klart sund investering att välja ut ett par riktigt fina barnpåslakan och andra sängkläder till ditt barn. Vi har ett brett sortiment av kläder och andra tillbehör som kan tänkas behövas till babysängar och barnsängar. Oavsett om du letar efter sängkläder, kuddar, gosedjur eller någonting annat så hoppas vi att du, och framför allt den lilla där hemma, blir nöjda med era nya inköp till sängen. Handla lugnt och tryggt - och sov gott hela natten!

Barns sömn är något av det viktigaste som finns. Inte bara för barnets utveckling, utan även för dig som förälder. Ge ditt barn en god natts sömn i sängkläder med prinsesstryck eller eller med Disney-inspirerade motiv. Vårt sortiment innehåller olika storlekar allt från baby till 150 x 210 cm. Varför inte överraska ditt barn med ett bäddset tryckt i allas vår favorit: Bamse och hans vänner! Om du är ute efter en mer avskalad variant så kan vi erbjuda ett antal stilrena lakan, antingen med enklare tryck eller utan. Till de allra minsta finns det formsydda stretchlakan för ultimat komfort. Surfa runt hos oss och välj ut billiga lakan som passar just din familj!

Hos Lekmer.se har vi inte bara leksaker i världsklass - vi ser också till att stilla dina behov av sängkläder och påslakan online - så att ditt barn orkar leka även nästa dag!