Bäddset spjälsäng

Aden + Anais Sovpåse Night Sky Reverie

Pris från 525 kr 525 kr
Läs mer Till kassan

Aden + Anais Sovpåse Lovebird

Pris från 525 kr 525 kr
Läs mer Till kassan

Aden + Anais Sovpåse Bambi

Pris från 385 kr 385 kr
Läs mer Till kassan

Aden + Anais White & Blue Night Sky Reverie Light Sovpåse

Pris från 385 kr 385 kr
Läs mer Till kassan

Aden + Anais Star Print Multi Layer Cozy Sovpåse

Pris från 529 kr 529 kr
Läs mer Till kassan
Sida 1 / 2

Bäddset för spjälsäng

En god natts sömn kräver sköna sängkläder för såväl liten som stor. Att hitta ett bäddset till spjälsäng ska vara enkelt. Därför har vi på Lekmer.se på ett stort utbud av sköna och vackra sängkläder till spjälsäng. Sängkläder är mer än bara textiler - med rätt val kan de ge barnrummets inredning det där lilla extra. Här hos oss hittar de flesta något som passar!

Hos Lekmer.se har vi ett gediget utbud av barnbäddset och påslakanset till baby, i varierade färger med motiv från djurriket, härliga geometriska mönster eller motiv från Disneys förtrollade värld. Hos oss finns det utomordentliga möjligheter att hitta sängkläder till spjälsäng som passar in i just din inredning. Många av våra sängkläder till spjälsäng är gjorda av 100 % eko-bomull. Vi satsar alltid på varor av hög kvalité som är bekväma och attraktiva för både barn och föräldrar. Nya lakan kan till exempel vara en present som gör att oroliga barn tycker att sänggåendet blir trevligare. Kanske låter du till och med barnet vara med och välja just de lakan som barnet vill ha! Information om mått och material hittar du enkelt vid respektive produkt.

Hos oss hittar du många olika typer av lakan. Det finns till exempel många olika sängkläder till spjälsäng, praktiska och enkla dra-på lakan i stilrena färger och lakan med särskild hänsyn tagen till miljön. Bland våra påslakan till spjälsäng och påslakanset hittar du både väldigt enkla och färgstarka mönster. Här på Lekmer.se kan du dessutom komplettera sängkläderna med andra typer av textilier, inredningsdetaljer och leksaker. Om du vill förnya barnrummet kan du enkelt göra det med produkter från Lekmer.se. När ditt barn blivit så stort att det själv kan vara med och välja kan shoppingupplevelsen bli så mycket enklare och lugnare, bara en stund hemma framför datorn i stället för under lördagsruschen på ett stort varuhus. Lekmer.se gör shoppingen enkel!

Oavsett om du som blivande förälder söker barnets första sängkläder till spjälsäng, ett billigt påslakansset till det äldre barnet eller ny inredning hittar du det hos Lekmer.se. Vi har ett brett utbud och du kan shoppa i hemmets lugna vrå.