Barntapeter

Sida 1 / 2

Barntapeter - tapeter till barnrum

Tapeter är något oerhört stort, kanske det första föräldrar väljer till barnets rum utöver allt annat som sedan kommer på plats. Så kommer också den kanske ännu större dagen: Dagen då våra barn själva vill välja sin alldeles egen unika barntapet! På Lekmer.se finns barntapeter i alla möjliga utföranden. Väggarna i barndomsrummet bär minnen för livet. De finaste minnena är de ni skapar tillsammans. Lekar kommer lekas och där barn finns, ja där finns inga tomma väggar.

Walltastic är våra spralliga dekaler som ni lätt fäster på väggarna i barnrummet när ni valt ut er tapet. Vi har motiv som passar alla. Stora som små. Ni hittar ett stort utbud tapeter i olika nyanser, med eller utan motiv. Kanske vill ni ha en mumintapet eller kan vi locka med något annat spännande ur sagornas värld? Varsågod att klicka runt och föreställ er det perfekta barnrummet tillsammans. När det kommer till tapeter är det faktiskt bara fantasin som sätter gränser. Oavsett vilket tapet som passar just er så kan ni räkna med ett slitstarkt material och god variation. Varje mönster är viktigt. Våra formgivare är både fantasifulla och pedagogiska.

Vill du och barnen ha ett miljövänligt alternativ? Majvillan tapet är då det perfekta valet. Tapeterna trycks i Sverige på ett miljövänligt tryckeri. De består av miljövänligt material. Färgerna är vattenburna och fria från lösningsmedel. Kvittrar ditt barn som en liten sångfågel? Varför inte personifiera det i rummet med en tapet med fåglar? Tapeterna är högtvättbara, du fäster dom enkelt direkt på väggen. Det är viktigt att en tapet behåller sin kulör genom åren, det gör våra tapeter. Varje tapet behåller klart sin lyster och tål vardagens alla tänkbara påfrestningar. Det är med gott samvete för omvärlden som du kan köpa tapetrullar hos oss.

Att köpa Tapeter från Lekmer.se är verkligen en frihet. Sitt hemma i lugn och ro och välj det som passar in i just ert barnrum. Varorna levereras inom 1-3 arbetsdagar. Tapetinspiration har aldrig varit roligare.