Wallstickers

Sida 1 / 2

Wallstickers / wallies för barn & barnrum

Innan ditt barns ens är fött har du en bild i ditt huvud hur du vill att deras rum skall se ut. Det skall vara mysigt, med sköna textilier och mjuk belysning. Kanske vill du ha en gungstol där du och ditt barn kan mysa och knyta ann till varandra. En stor del av rummets intryck kommer från den väggdekoration du väljer och ifall du väljer roliga barntapeter eller bara målar väggarna. Skall det vara färgglatt eller lugnt och harmoniskt?

Om det är väggdekoration du söker går det utmärkt att vända dig till oss hos Lekmer.se. Vi har Dekorationer i alla de slag, slottsdekaler att ha bakom sängen eller fondtapeter med stora äventyr. Är det en specifik karaktär du söker, som till exempel en Disney Frozen dörrdekoration så är det hos oss du hittar den. Ditt barns rum skall spegla personligheten och karaktären hos den lilla individ som bor där och kanske rent av hjälpa till med utvecklingen av nya spel och lekar. För visst kommer du ihåg de självlysande stjärnor du klistrade i taket som barn, och glädjen som uppstod varje gång lampan släcktes? Självklart skall ditt barn få uppleva just detta! Oavsett vilken form av väggdekoration du söker skall vi nog kunna hjälpa dig att hitta rätt!

När du skall dekorera ditt barns rum kan du också ta tillfället i akt att satsa på något lärorikt. Om du väljer en stor världskarta som väggdekoration kommer denna på ett naturligt vis ge upphov till många samtal om världens uppbyggnad och ländernas olika historier och ursprung. Hos oss kan du även hitta alfabetstickers och på så vis lägga grunden för läsning i tidig ålder. Är du istället ute efter en mer lättsam och enbart rolig väggdekor till barnrum, kanske för barn i yngre åldrar, har vi prinsar och prinsessor, disneyfigurer i alla de slag, traktorer, hjältar och hjältinnor och mycket annat.

Hos Lekmer.se hittar du billiga barntapeter och ett stort utbud av väggdekoration i olika design. Låt barnen vara med och bestämma och sätt er ner framför datorn tillsammans. Vi lovar att ni kommer hitta just det ni söker.