Tapeter & Väggdekor

Det egna rummet. Ditt alldeles egna rum. Vilken känsla det var att få bestämma precis hur du vill leka och hur det ska se ut. Väggar finns - så varför inte ha vackra tapeter på dem?

Hos Lekmer.se hittar du mängder av vackra tapeter och väggdekaler till ditt barns första helt egna rum.

Omisskännliga klassiker som Moln-tapeten från den svenska formgivaren Gunilla Axén eller väggdekaler från Disney`s Fairies - På Lekmer.se hittar du i stort sett allt som behövs för att skapa ett riktigt fint och personligt rum.

Walltastic, Bloomingville, Pixar, Disney och Färg & Form är bara några av de världsledande varumärkena vi arbetar med.

Gör ditt barnrum unikt med Lekmer.se
Sida 2 / 3

Tapeter & väggdekor

Att få sitt eget rum är en stor händelse i varje barns liv. Äntligen får man något eget, där man kan ha sina saker, leka på egna villkor och faktiskt stänga dörren om sig. Med ett eget rum blir barnet direkt lite större och får ta eget ansvar – något man längtar efter som liten.

Allra roligast är det om rummet kan göras om till något unikt med saker som barnet tycker om. Så har du chansen att sätta in en ny tapet eller hänga upp tavlor på väggarna kommer det bli ett barnrum mer än ett rum där barnet bor.

Tapeter för barn

Om du vill ha en tidlös klassiker väljer du Moln. Det är barntapeternas barntapet. Moln formgavs av i slutet av sextiotalet av Gunilla Axén och klär än idag väggarna i många pojk- och flickrum. Tapeten kommer i olika färger – alla med Axéns omisskännliga mönster.

Titta in i vår webbutik och jämför tapeter. Där hittar du både klassiker och mer moderna tapeter med djungel-motiv, bondgårdar och dinosaurier samt fondväggar med kända och uppskattade motiv som gör barnrummet spännande.

Väggdekaler och wallstickers

Väggdekaler, eller wallstickers som de ibland kallas, är självhäftande dekaler som monteras direkt på väggen utan att skada tapeten. De kan enkelt tas bort utan att lämna fläckar efter sig. Att använda väggdekaler är alltså ett perfekt sätt att göra om barnrummet utan att det behöver bli något permanent.

Utbudet av väggdekaler är stort. Du kan beställa dekaler med världskartor, rymdmotiv, bokstäver och djur. Dessutom finns det tryck med barnens favoritfigurer som Scooby Doo, Transformers och Rorri Racerbil.

På Lekmer hittar du också andra saker som går att fästa på väggen som bokstäver i trä, självhäftande träskyltar, magnetbokstäver och discolampor.