Barnfiltar & plädar

Sida 1 / 5

Barnfiltar & plädar - bebisfiltar

En fin present till en nyfödd kan vara en barnfilt. Med lite tur blir det barnets favorit som kommer att följa med många år framöver. På Lekmer.se är vi stolta över vårt stora utbud av vackra filtar och plädar som passar lika bra till den nyfödda som till det större barnet. Det finns en mängd olika mönster och färger att välja bland.

Att inreda ett barnrum är roligt och det går att leka med färger och mönster. Ett smart sätt är att hålla väggar och möbler relativt neutrala och tidlösa då barnets smak ändras snabbt. Sedan är det fritt fram att leka med textilier och filtar. Att lägga en vacker ullpläd över fotändan på sängen i barnets rum skapar mysig stämning och en filt är en bra bas för att bygga en koja. Att krypa upp under en fleecefilt på vintern är mysigt och här hittar du många modeller med olika mönster att välja bland. Filtar har många användningsområden och här kan du hitta många olika material och mönster för att passa alla smaker och åldrar.

Till nyfödda barn rekommenderar vi våra filtar i mjuka tyger och härliga färger. Det är alltid bra att ha flera då de behöver tvättas ofta. För de lite större barnen har Lekmer.se flera roliga varianter. En filt med huva är skönt att ha på sommaren efter ett kallt bad eller att gömma sig i en kall vinterdag. Det finns många coola modeller med grafiskt mönster att välja bland. Starka färger är alltid roliga för att piffa upp och brukar locka barnen. En filt är en fin inredningsdetalj och de är samtidigt roliga att ha i lekar och vid byggen av kojor.

När du ska välja en filt till din nyfödda är det bra att satsa på en eko-babyfilt för att barnet ska få bästa kvaliteten. På Lekmer.se kan du välja mellan filtar i olika modeller och färger.