Barnmattor

Sida 1 / 2

Barnmattor - mattor för småbarn

En barnrumsmatta är så mycket mer än en rolig inredningsdetalj, den lyfter också vilket rum som helst till en mysig och lekvänlig plats att vistas på. Vi på Lekmer.se är stolta över vårt breda utbud av golvtextilier för barnrummet och vi erbjuder en rad olika stilsäkra designs, storlekar, material och prisklasser. Hos oss hittar du mattor för alla åldrar och smaker.

En lekmatta är ett mångsidigt tillskott till barnrummet som kan fungera både som inredningsdetalj, lekens mittpunkt eller en plats för familjen och kompisarna att samlas på. Läs sagor, hoppa hage, kör bilar och bygg hus på din matta - endast fantasin sätter gränser! På Lekmer.se finner du mattor för all sorts lek och du kan välja ur ett brett sortiment. Vare sig du är ute efter en matta med vackert tryck, en mjuk babymatta, en matta med barnprogramsfavoriten eller en rolig bilmatta så hittar du det här hos oss. Våra golvtextilier är valda med omsorg och kommer i en rad olika storlekar och former, där många har extra glidbeläggningar för att motverka att halka. Våra mattor är helt enkelt gjorda för stoj och skoj!

Att leka är en utvecklande och givande process och därför tycker vi på Lekmer.se att en av våra viktigaste uppgifter är att uppmuntra till lek. Det är precis vad en matta till barnrum gör. En matta med tryck från barnets favoritprogram tar fram dess lekfullhet, en matta med bilbanor och gator inspirerar till skapandet av egna berättelser, och en matta med färgglatt tryck och spännande färgkombinationer sätter fart på barnets kreativitet. Våra mattor med tryck av städer, bilvägar, gator, hus, träd och slott är särskilt pedagogiska och uppmanar till fantasifulla påhitt. Alla våra golvtextilier är tillverkade i slitvänliga material - så till ivrig, vild lek säger vi: välkommen!

Lekmer.se gör det enkelt för dig som förälder att hitta barnrumsmattan du söker. Hela familjen kan vara med och välja matta online. Framför datorn kan du och ditt barn i lugn och ro gå igenom vårt breda sortiment av mattor.