Gardiner & rullgardiner

Sida 1 / 1

Gardiner & rullgardiner för barnrum

På Lekmer.se har vi ett brett sortiment av gardiner. Dessa kommer i många olika typer av former och färger, rullgardiner, hissgardiner och klassiska tyggardiner. Om du letar efter gardin till barnrummet så har vi många som passar väldigt fint. De finns ett flertal som kommer med olika tryck bland annat olika mönster från Disney så som Pixar Cars och Frozen.

Bland vårt stora sortiment av gardiner har vi många olika modeller. En av dessa är rullgardiner där många modeller är kapningsbara. Vi har även en modell av typen hissgardin som kan hissas upp i flera olika lägen, vilket gör den lätt att anpassa efter behov. Sedan har vi även de mer klassiska tyggardinerna. Alla former av gardiner kommer i många olika färger och mönster, det finns de med tryck från Disney så som Pixar Cars och Frozen och de med det klassiska moln-motivet designat av Gunilla Axén. För dig som söker ett mörkare rum när det är dags för barnet att sova har även en mörkläggande gardin som är lätt att anpassa efter behov.

I vårt stora utbud av gardiner har vi modeller för de flesta behov av mörkläggning och utsmyckning av hemmet. Modellerna finns i många olika former och färger. En populär modell är vår retroinspirerade Jox hissgardin. Den kommer i flera olika färger och tryck, bland annat rosa, mint och strösslig. Modellen kan hissas upp i två olika lägen. Den hängs med enkelhet upp på gardinstång. Debel rullgardin är en annan modell i vårt stora sortiment, den levereras i zebramotiv. Gardinen manövreras med enkelhet med hjälp av en barnsäker kulkedja i sidan. Önskas andra mått än originalet så är det lätt att kapa den själv.

För dig som letar efter gardin med mönster så besök Lekmer.se, vi har ett brett sortiment av gardiner i många olika former och färger. Vi har snabba leveranser och god service.