Behöver du hjälp? Kontakta oss
Lekmer logo

Sängar

Sömnen är viktig för vår utveckling. Vi har bekväma sängar för både små och stora barns behov så att de kan sova säkert och vakna utvilade.

Billiga, dyra, höga, låga, fasta, mjuka, ekologiska och Svanenmärkta sängar.

En trygg vagga gungar din nyfödda bebis till ro. Prisbelönta Moseskorgar kombinerar allt du vill ha från en traditionell Moseskorg (portabel, lätt att bära, mysig) med moderna förbättringar som superstarkt material och allergivänlighet.
Vi har spjälsängar för de allra minsta som sträcker sig från traditionella spjälsängar till smarta hopvikbara resesängar.

Resesäng för inomhusbruk passar barn mellan 2-6 år. En luftmadrass för små barn som passar perfekt för övernattningar, resor och för barns övergång från spjälsäng till lite större säng. Vi har också luftmadrasser med avtagbart täcke som är den perfekta campingsängen för barn mellan 6-10 år på alla inom- och utomhusäventyr.

Juniorsängar finns med olika form och utseenden. Med skydd på långsidorna eller utan. I neutrala färger eller med mer avancerade modeller med barnens favoritfigurer i centrum.

Loftsängar är perfekta för compact living då man får en extra yta och kan förvara skrivbord eller lådor under sängen. Praktiska våningssängar är en idealisk lösning för små rum där man behöver flera bäddar. Genom att utnyttja rummets höjd använder du ytan på ett maximalt sätt.

En sänghimmel ramar in sängen och ger en ombonad känsla och skapar en mysig atmosfär.
Skapa ditt barns drömsovrum med personliga inredningsdetaljer. Investera i rätt säng - och sov som ett barn!

330 produkter
330 produkter