Lekmer logo

Spjälskydd

Håller du på att inreda en mjuk bädd till ditt barn? Inget är väl mysigare än det! Här på Lekmer.se har vi både sköna skydd till vagga och spjälskydd i många olika tryck och storlekar. Varför inte köpa en variant med dekorativa elefanter på? Kolla runt bland vårt utbud tills du hittar din egen favorit att klicka hem till dig och ditt barn.

Spjälskydd är viktiga så att barnens mjuka kroppar inte råkar komma åt de hårda delarna på spjälsängen, något som kan göra lite ont för de små. Det finns fler fördelar än så, dessa skydd är både väldigt mysiga och de kan dessutom vara riktigt snygga. Är ditt barn en ivrig beundrade av den snälla björnen Bamse? Vad kan väl passa bättre än att köpa ett skydd med Bamsetryck på! Rätt Start är ett välkänt märke och de har bland annat designat flera olika spjälskydd i både rosa, vitt och grönt. Dessa skydd är tillverkade i bomull och gör så att ditt barn kommer få en skön stund i sin egen lilla bädd.

Alla spjälskydd vi säljer här på Lekmer.se har det gemensamt att de är godkända enligt Sveriges och EU:s normer, vilket innebär att materialen och färgämnena är ofarliga för ditt barn och för miljön. Köp hem ett vackert skydd från Baby Dan i vitt satin så blir det både en inredningsdetalj och en bekvämlighetsinrättning. Vill du hellre satsa på något med mer tryck på? Från märket NG Baby finns både vita stjärnor mot svart bakgrund, mörka krumelurer mot vit bakgrund och även några enfärgade varianter. Vi erbjuder många olika tillbehör till barnsängen så att du ska kunna hitta exakt din stil hos oss.

Här på Lekmer.se har vi många olika spjälsängsskydd, det är bara att se efter vilket du vill ha. Letar du kanske efter ett spjälskydd med elefanter på? Välkommen till oss!

50 produkter
50 produkter