Barnrum

Hos Lekmer.se hittar du barnrumsinredning från golv till tak från välkända och populära varumärken. Vi har möbler i mindre format anpassade för barn - allt från sköna sängar till smart förvaring av barnets leksaker. Vi har inredningsdetaljer så som mjuka påslakanset, härliga tapeter och mysig belysning som passar både små och stora och hemmets alla rum. Låt dig inspireras till att inreda ett rum som barnen ser fram emot att växa upp i!

Sida 1 / 69

Inredning till barnrum - barnrumsinredning

Att få sitt första rum är att bli stor. Att flytta från spjälsängen eller kanske till och med föräldrarnas säng är ett gigantiskt steg i ett barns liv. Men det är också lite läskigt. Plötsligt förändras hela tillvaron och den trygghet som barnet känt med att sova hos föräldrarna är borta.

Därför kan det vara klokt att tillsammans med sitt barn skapa ett nytt barnrum. Om det inreds med möbler barnet gillar, eller kanske till och med har valt själv, roliga tapeter och bra förvaring för alla leksaker kommer rummet bli eget på riktigt. Ett rum att bli stor i.

Möbler och inredning – Vårt utbud

Här på Lekmer kan du beställa hem all inredning som passar i pojk- flickrum. Allt från golv till tak. Möblerna och inredningsdetaljerna levereras till dig, och priserna är ofta bättre än de du hittar i butik. Du behöver heller inte jaga runt i olika butiker. Det här är helt enkelt en komplett inredningsbutik för barn.

Titta runt här på sidan så kommer du hitta det du behöver till barnrummet. Men låt oss presentera tre av de kategorier som är mest välbesökta.

Belysning: Lampor och belysning är viktigt för att göra det mysigt i ett barnrum. I taket vill man ha en lampa som lyser upp på dagen när leken är i full gång, vid sängen vill man ha en nattlampa som ger ett behagligt sken när det är dags att sova och man kanske vill göra en mysig läshörna. Här hittar du alla lampor för barn.

Möbler: Det kan vara trevligt med möbler som faktiskt är anpassade för barn: bord, skrivbord, fåtöljer, stolar, ja, alla typer av möbler i barnformat. Dessutom behövs en säng, antingen en spjälsäng för de minsta eller en vanlig säng anpassad för en junior. Jämför alla våra möbler för barn.

Tapeter och väggdekaler: Att få välja sin egen tapet är ett sätt att skapa ett eget rum. Vi har ett stort utbud från klassiker som Moln-serien till fina djurmotiv. Vill du inte sätta in en hel tapet kan ni beställa väggdekorationer, ”stickers” med barnens favoritfigurer som går att ta bort när intresset svalnar. Jämför väggdekorationer och tapeter.

Som sagt, det här är bara en del av den inredning du hittar på Lekmer. Vi har också sängar, fåtöljer, speglar och mycket annat. Ta en tur i butiken och beställ det som skapar ett rum att bli stor i.