Festskor

Vem älskar inte fest? I ett barns ögon är att klä upp samma sak som att klä ut. Bröllop, avslutningar, dop eller varför inte bara göra sig lite extra fin på veckoslutet?

På lekmer hittar du fest och ballerinaskor som du garanterat inte kommer att behöva tjata på ditt barn. Glittriga dansanta pjäser eller klassiska lackskor med låg klack. Svårslaget och en garanterad hit på vilken fest som helst.

Så klicka runt bland bekväma och lekvänliga festskor som ditt barn kommer att älska!

Party!

Gap Sammet Ballerina Skor Röd

REA - Paketpris 20% Pris från 159 kr 199 kr
Läs mer Till kassan

EnFant Ballerina Rose

Pris från 299 kr 299 kr
Läs mer Till kassan

Bisgaard Ballet Shoe Black

Pris från 379 kr 379 kr
Läs mer Till kassan

Superfit Bella Sko White Multi

REA - Paketpris 30% Pris från 265 kr 379 kr
Läs mer Till kassan

Bisgaard Home Ull Balletsko Cream

Pris från 389 kr 389 kr
Läs mer Till kassan

Bisgaard Ballet Shoe Silver

Pris från 379 kr 379 kr
Läs mer Till kassan

Jocko Festskor, NOOS, Silver

Pris från 299 kr 299 kr
Läs mer Till kassan
Sida 1 / 1

Festskor för barn - Barn-kalasskor

Köp ett par fina festskor som ditt barn kan ha på sig vid tillställningar som till exempel dop, bröllop, barnkalas eller på skolavslutning. På Lekmer.se har vi ett varierat utbud av finskor som är snygga och bekväma. Bland våra produkter hittar du finskor både med och utan klack beroende på vad ditt barn känner sig bekväm i.

Välj ett par bekväma finskor till ditt barn

Om du ska köpa klackskor till ditt barn är det bra om du väljer en ganska låg klack som instegsmodell eftersom att det lätt kan bli stolpigt och svårt att gå i högre klackar för den som är ovan. Dessutom så är det viktigt att barnet har ett par skor som går att leka i utan att det finns någon större risk för att trampa snett. På Lekmer.se har vi fina klackskor som alla är försedda med klackar i lagom storlek för barn. Vi erbjuder flera olika färger, allt från klassiskt svarta klackskor till färgglada och glittriga. När du väljer finskor till barn är det inte bara ytan som räknas. Köp ett par bekväma finskor så slipper barnet skoskav och du slipper diskussioner när ni står i hallen och har en tid att passa. På Lekmer.se har vi samlat bekväma och festskor från bra märken som till exempel Kavat och Jocko.