Åkpåsar, skinn & sittdynor

Under de riktigt kalla månaderna kan det vara bäst att satsa på en åkpåse i ull eller fleece. Dessa material är de varmaste och du kan vara säker på att din baby inte fryser. Vi vet ju alla att den svenska vintern kommer när vi minst anar det och då är det skönt att vara förberedd. Ull är dessutom smutsavvisande så du behöver inte tänka på att tvätta för ofta. Med en varm åkpåse räcker det med att du klär barnen i vanliga kläder. Åkpåsarna kan som sagt se ut på många olika sätt. Vissa har trevliga tryck för att göra det lite roligare både för barn och vuxna. Detta kan vara i form av ett djur som en pingvin eller liknande. Andra åkpåsar är designade som en overall för att barnen ska ha mer plats för benen. Du hittar också åkpåsar som påminner om en stor filt som du virar runt din bebis. Vi erbjuder alltså någonting för allas plånböcker samt tycke och smak. Flera av våra åkpåsar har också blivit utnämnda i bäst i test av flera stora familjetidningar. Många av våra åkpåsar är gjorda för att läggas i barnvagnens liggdel men vi tänker också på de större barnen. I sortimentet hittar du även sittdynor som är anpassade för en sittdel. Vi har också sittdynor som är byggda för syskonvagnar så du slipper köpa två stycken. Flera av dessa är tillverkade i lammskinn eller fårskinn som är väldigt mjukt och härligt. Dessa ser till att ditt barn har det varmt och skönt oavsett vad det är för väder och vind. Om du väljer att köpa lammskinn kan du även köpa till schampo som du kan tvätta sittdynan med för att se till att den håller sig fräsch längre. Vi har även specialdesignade handvärmare till mammor och pappor för det är ju inte bara din bebis som fryser under promenaderna. Dessa är speciellt framtagna för att passa alla typer av handtag som finns på barnvagnar. Åkpåsar och sittdynor behövs inte bara användas under vinterhalvåret. Ibland behövs det även under vår och sommar. Då kan du lägga in en tunnare dyna i ett mjukt material som bomull. Detta gör både att åkpåsen blir svalare och att den håller längre. Det hjälper till att göra det extra bekvämt för ditt barn. Vissa åkpåsar har även två lager så att du kan knäppa loss den tjockare delen på sommaren. Det är dock inte bara vagnen som behöver någon form av värmande skydd. Även ditt babyskydd kan behöva en åkpåse för de lite längre och kallare bilturerna. Dessa har designade hål så att du enkelt kan fästa bältet utan krångel. Eller varför inte köpa en multifunktionell åkpåse som kan användas både i sängen, bilen och i vagnen? Oavsett vad du väljer kan du försäkra dig om att vi bara plockar in produkter som vi vet håller högsta kvalitet och är framtagna för att ge ditt barn eller baby en så bekväm tillvaro som möjligt.

Mini A Ture Yoko Bebis Overall Cashmere Blue

REA - Paketpris 30% Pris från 839 kr 1199 kr
Läs mer Till kassan
Sida 1 / 8

Åkpåsar, fårskinn/lammskinn & sittdynor

Lekmer erbjuder ett brett sortiment av åkpåsar, skinn och sittdynor för alla årstider och vagnar. Med ett varmt lammskinn eller åkpåse slipper din baby frysa när ni är ute under kalla dagar, och kan dessutom sova tryggt och bekvämt.


Åkpåsar

Hitta din åkpåse hos oss på Lekmer. Vi erbjuder bra och billiga åkpåsar – men också åkpåsar i lite högre prisklasser med fler funktioner och extra hög kvalitet. I sortimentet finns både lite mindre åkpåsar för barnets första tid i liggvagn men även större åkpåsar som passar för sittvagn. Du hittar populära varumärken som Elodie Details, Bozz, Voksi, Baby Trold, Joolz, Britax och Carena.

De flesta av våra åkpåsar är försedda med hål för fempunktssele för att de enkelt ska kunna användas tillsammans med en barnvagn, och för att både barnet och åkpåsen ska hålla sig på plats. Oftast kan du öppna din åkpåse helt och använda den som täcke eller dyna. Välj mellan olika fodringar beroende vad du behöver.

Lammskinn

Med ett skönt lammskinn i barnvagnen håller sig ditt barn alltid varmt. Hos oss hittar du lammskinn av högsta kvalitet och som är helt säkra för barn utan några skadliga ämnen. Vi erbjuder både långhåriga och korthåriga lammskinn i olika färger, bland annat från varumärket SEGR.

Sittdynor

En sittdyna till din barnvagn gör det mjukt och bekvämt för barnet. Dynan passar bra under varmare dagar eller tillsammans med en åkpåse för att göra det extra mjukt att sitta när det är lite kallare. Vi erbjuder både universella sittdynor som passar de flesta vagnar, men även specialdesignade dynor för specifika märken. Hos oss hittar du sittdynor i alla färger och former, alla med uttag för sele. Välj bland varumärken som Inovi, AddBaby, Elodie Details, Mountain Buggy och Phil & Teds.