Sittvagnar

Det har blivit dags att se sig om i världen! Vacker natur eller arkitektoniska mästerverk, allt måste ses och kommenteras med joller.

Nu är det hög tid att skaffa en sittvagn. Dags att upptäcka världen genom ditt barns ögon. Våra sittvagnar kommer i alla möjliga modeller och utföranden. Vi sticker ut hakan och påstår att det finns olika sorters föräldrar med olika behov. Några vill Promenera på landsvägar, andra i stadsmiljö. En del vill till och med jogga, och därför garderar vi oss och ser till att vi kan möta alla olika föräldrars behov. Vi gör ingen hemlighet av det faktum att vi väljer att arbeta med välkända varumärken som bland andra Najel, Cybex och Britax.

Om du läste förra stycket och tyckte att det lät som en essä om framtiden så tror vi att en liggdel skulle passa just dig. En lätt mjuklift som är smidig att fästa fast och ta loss från din barnvagn så att du inte väcker den lille som sover. Vi har såklart dem med. Smidiga, och en fantastisk grund att ligga på inför kommande sitt-träning. Oslagbart.
(2 av 2 produkter)
(2 / 2)