Skötväskor

Visst är det som att packa till en längre resa när du ska försöka få med blöjor, nappflaskor och allt annat som ditt barn kan tänkas behöva, om så bara för en liten tripp ner till affären. Då är en skötväska guld värd! Många föredrar att ha en skötväska i form av en ryggsäck, det håller vagnen fri för att lägga inköp och annat, och vagnen blir lättare att köra. Dessa skötväskor i ryggsäcksformat finns både som relativt enkla modeller med det nödvändigaste till mera avancerade modeller som innehåller allt för alla tillfällen. Flexibilitet gäller för övrigt alla våra produkter. Hos oss hittar du allt från den väska som fyller de enklaste behoven till väskan som har allt, som modellen Skip Hop. En skötväska måste dessutom ha bra kvalitet, den används intensivt som alla småbarnsföräldrar vet. Hos oss på Lekmer.se hittar du alltid prisvärda produkter, och det gäller även våra lite mer exklusiva produkter som till exempel en snygg skötväska i skinn. Vi har flera modeller i skinn, och trots att de i sig kostar mer i kronor än andra väskor är de mycket prisvärda. Passa på när det är rea så kan du hitta skötväskor som varit bäst i test till en billig peng, i färger från svart och grått till färgglada mönster. Blöjor ska med, förutom huvudpersonen - blöj-bäraren själv så är det det viktigaste. Det som också är det viktigaste är våtservetter, ombyte, nycklar, nappflaska, blöjor igen, napp, ännu ett ombyte, haklapp, någon slags majskrok och såklart torra tvättlappar. Allt det är det viktigaste, men det som också är det viktigaste är att packa ner allt i en väska. Det gör inget om det är en snygg väska, inte alls, men det är insidan som räknas. Våra väskor är specialdesignade för att hushålla alla de saker som ska med på turen. Det skadar såklart inte att våra modeller är praktiska att hänga på vagnen i strap/fästen eller hålla i handen i ergonomiskt placerade handtag.

På lekmer.se hittar du olika modeller för olika tillfällen. Kanske behöver du en större variant till en längre utflykt, kanske behöver du en carry-on till flygresan. Vi lämnar inget åt slumpen och garderar oss med de flesta modeller man kan tänkas behöva. Kända varumärken som Skip Hop. Munchkin och Britax är bara några av de vi tillhandahåller.

Packa smart och packa rätt!
Sida 1 / 5

Skötväskor till barnvagn

Har du svårt att hålla reda på allt som behövs när är ute med barnen? Praktiska väskor att ta med när du går ut med barnen hittar du på Lekmer.se. Vi har väskor i olika modeller och färger, t.ex. skötväskor som hängs fast på barnvagnens handtag med enkla strapfästen. En praktisk skötmatta kan köpas med som tillbehör. Det finns utrymme för allt du behöver för ditt barn och fack för nappflaskor, våtservetter och mindre fack för din mobiltelefon och husnycklar.

Skötväskor att hänga på barnvagnen underlättar vardagen för alla småbarnsföräldrar. Elodie skötväska finns i ett flertal modeller och har en modern design med snygga detaljer. Väskorna finns i olika material och fäste enkelt på barnvagnen med strapfästen men har även handtag så de kan bäras med ett enkelt grepp. Skip Hop skötväska finns att köpa som duomodell vilket innebär att det finns fickor med gott om utrymme på båda sidor om väskan och har en dragkedja som skyddar innehållet väder och vind. Skötväskor från Lekmer.se håller hög kvalité och kan användas året runt, de är lätta att rengöra och specialdesignade för att kunna användas till barnvagnar och har gott om utrymme för allt man behöver.

Skötväskor från Lekmer.se finns i olika storlekar och kan även köpas som miniskötväska som är en mindre modell med ett fack för blöjor, nappflaska och våtservett och är bra att ta med på flyget eller i bilen. Vi har även barnsäkra modeller som är mycket enkla att använda. Skötväska i läder finns också att köpa. Slittåligt material i bra kvalité gör att den kan tas med överallt och fungerar utmärkt att användas även när barnen blivit stora. När man inte längre behöver den som skötväska förvandlas den till en väska att använda i vardagen. Bra väskor helt enkelt, som kan användas för alla tillfällen i livet.

Skötväskor från Lekmer.se är både eleganta och praktiska. Du kan köpa din skötväska på nätet med några enkla klick och snart har du en skötväska som passar lika bra i sandlådan som på barnkalaset.