Syskon- & tvillingvagnar

En växande välmående familj kräver en praktisk vagn. Vi har en mängd olika varianter på vagnar som passar de flesta syskon-konstellationer. Stor- och småsyskon bredvid varandra i liggande eller sittande ställning, kanske en av varje? Med tiden kanske en ståbräda kan vara aktuell. Vi har de flesta varianter och tillbehör som passar för alla årstider och väder. Med marknadsledande varumärken som bland annat Carena, Baby Jogger, Mountain Buggy eller Britax är vi helt säkra på att något kommer att passa din växande familj. Faktum är att många gör misstaget att förlita sig alltför mycket på det äldre barnets förmåga att gå på egen hand. En kortare promenad brukar sällan vara några problem och många barn föredrar att strutta runt bredvid vagnen istället för att sitta still och fastspänd. Men när så stunden kommer och du faktiskt måste ta bägge barnen på en lite längre promenad och kanske dessutom i lite snabbare takt än när du strosar till parken – då kommer du sakna en syskonvagn. I vårt utbud hittar du vagnar med likartade funktioner från olika tillverkare, men även andra mer nischade varianter med finesser som syskonvagnar med liggdel för den nyfödda bebisen. Som förälder kan det ibland kännas tryggt att se barnet i vagnen under promenaden och du kan därför med fördel välja en vändbar syskonvagn. På så sätt kan bägge barnen sitta vända mot dig när ni är ute och du slipper stanna stup i kvarten för att checka läget. Dagens vagnar med vändbar funktion kan smidigt justeras och det går även på de flesta modellerna att sätta barnen åt motsatta håll. Har du ganska jämnåriga barn kan någon av våra praktiska tvillingvagnar vara ett alternativ. Då sitter barnen bredvid varandra i likadana stolar och även om det spontant kan låta som en väldigt bred historia är dagens vagnar oerhört smidiga samt praktiska när det gäller måtten. Du kommer ha stor nytta av en tvillingvagn oavsett om du bor i en storstad och lägenhet med trånga hissutrymmen eller i hus med stor entréyta. Du som gillar att träna gör helt rätt i att välja en anpassad syskonvagn att jogga med. Dessa känner du framförallt igen tack vare deras mycket enkla hopfällning som går på ett ögonblick. Den här typen av vagnar väger dessutom betydligt mindre än andra mer robusta vagnar som passar bra i svårare terräng som exempelvis snö. Samma typ av vagn passar utmärkt för dagar i city eller under resor då vagnen ska fällas upp och ihop titt som tätt. Precis som nämnt ovan fokuserar vi på säkerhet i vårt utbud och oavsett om det handlar om en klassisk syskonvagn eller en nischad tvillingvagn är du garanterad en vagn som godkänts i flera test. Där ingår även komfortaspekten, vilken även den är av stor vikt när du ska köpa en barnvagn. När du dessutom ska ha två barn på en och samma vagn är det än mer viktigt att bekvämligheten sätts i fokus. Barnen ska sitta bra och rätt, men även du som förälder ska känna dig trygg och bekväm när du kör vagnen.
Sida 1 / 1

Syskonvagnar & Tvillingvagnar

Växer familjen? Då är det mycket man måste anpassa sig till i livet - nya vanor, nya rutiner och ofta även nya inköp som täcker all logistik som dyker upp med fler medlemmar i familjen. Här på Lekmer.se kan du se till att få allt ordnat för den utökade familjen. Till exempel en syskonvagn; en barnvagn för flera barn, är ett riktigt smart köp.

Finns det något speciellt man ska ha i åtanke när man köper en ny vagn? Du vet säkert det mesta från tidigare barn om ni kikar på att köpa en tvillingvagn, så som kvalitet, pris och funktionalitet. De flesta attributen gäller även så kallade tvillingvagnar, och om du letar efter riktigt bra och prisvärda sådana, behöver du inte leta länge till. Här hos Lekmer.se har vi nämligen vagnar från det pålitliga företagen Carena, som är ett första klassens varumärke för vilken syskonvagn som helst. Så kika runt, känner efter och beställ den syskonvagn som passar bäst för just dig. Du kan självklart alltid välja mellan en rad olika designer och modeller.

Ett återkommande ord när man pratar om barnvagnar både för enskilda barn som för en syskonvagn, är just säkerheten och vilket skydd som vagnen erbjuder. Det är trots allt ditt livs mest kära ägodelar som du placerar i dessa vagnar. Hos Lekmer.se kan du välja mellan ett brett utbud av singel- och syskonvagnar, alla med olika attribut kring säkerhet och komfort. Till exempel har vi lösningar som syskonsulky som självklart är trygg, vagn med babyskydd och andra lösningar som bromslås - allt för att dels förhindra olyckor, men också för att hjälpa till och lindra om faran någon gång skulle vara framme.

När du letar efter en syskonvagn eller annan typ av vagn, kan du vara säker på att utbudet räcker och blir över hos oss. Det är enkelt att köpa din tvillingvagn på nätet hos Lekmer.se.

Som Nordens ledande nätbutik för barnfamiljen kan vi inte bara erbjuda ett komplett utbud av vagnar och tillbehör, utan även smidiga och gynnsamma lösningar för dig som kund. Hos oss hittar du all tillgänglig information om den produkt du är intresserad av, vilket gör det enkelt att jämföra olika produkter för att hitta det som passar dig och ditt barn bäst. Det kan även vara skönt att känna till att vi är certifierade av Trygg E-handel, vilket innebär att vi strikt följer alla riktlinjer och regler gällande distanshandel.

Om du har någon generell fundering kring ditt köp av syskonvagn är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi försöker på bästa möjliga sätt finnas tillgängliga för våra kunder och guidar dig gärna till en produkt som passar just dina behov. Kom även ihåg att vi erbjuder ett bra sortiment av tillbehör till din vagn, såsom åkpåsar eller kanske en rolig leksak till barnvagnen. Du hittar även praktiska ståbrädor att koppla på vagnen för kortare promenader. Lekmer erbjuder dig helt enkelt kort och gott allt på en och samma plats – så mycket enklare för dig som förälder att handla via ett klick!