I det här setet ingår två stycken tjejer från Bratz. Cloe är sötnosen i Bratz-gänget och är den som alla kommer till för att få tips om nya coola trender. Jade är den orädda tjejen i Bratz-gänget och hon letar alltid efter nya äventyr.

Cloe är klädd i en rosa-vit tröja med tryck, mönstrad kjol med tillhörande bälte, knästrumpor och högklackade bruna skor. Jade är klädd i en mönstrad topp, randiga hängselbyxor, knästrumpor i olika färger och röda högklackade skor. I setet ingår även smycken till båda Bratz-tjejerna. Från 5 år.

Mått på dockor: 30 cm
  • Artikelnummer L-8076263-0001
  • Säkerhet
  • Ålder 5 - 10 år

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.