Nikko, Raphs Ooze Booster är en Turtles-bil med sköldpaddsmönster på både motorhuven och taket. Bilen har riktiga framlyktor och baktill sitter en turbomotor. På taket finns det två röda knappar. Den högra knappen gör så att bilens framlyktor blinkar och turbomotorn ger ifrån sig ett grönt pulserande sken. När den vänstra knappen trycks ner så stegrar bilen, ger full gas och fäller upp turbomotorn ur chassit och kör iväg. På sidan av bilen sitter är ett texttryck skrivet i lacken med en referens hämtad ur Turtles-världen: ”Shell up!”.

Varning: Ej lämplig för barn under 3 år, innehåller smådelar.

Kräver tre stycken AA-batterier.
  • Artikelnummer L-8092536-0000
  • Säkerhet
  • Ålder 4+ år

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.