I bilbarnstolen Cybex Sirona i-Size kan barnet transporteras i en bakåtvänd position från födseln och upp till cirka 4 år. Denna nya intelligenta design innebär att även de längre barnen har gott om benutrymme för att sitta bekvämt utan att det tar för mycket utrymme. Funktioner som enhandsreglering till liggande position ger extra bekvämlighet och gör det dagliga användandet enklare. Det 12-stegs höj- och sänkbara nackstödet med integrerat bälte gör att bilbarnstolen växer med ditt barn.

- Bakåtvänd upp till 105 cm(cirka 4 år)
- Enhandsgrepp för lutande position
- Höj- och sänkbart nackstöd
- Klick- in system för att ändra sittposition
- Integrerade linjära sidokollisionsskydd
- Fem bakåtvända positioner

Mått: 72 x 44 x 66 cm
Vikt: 14 kg
Tyget kan maskintvättas i 30 grader
  • Artikelnummer L-8078172-0000
  • Säkerhet

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.