Tillbehör

En bilstol i all ära, men det är tillbehören som gör resan till ett rent nöje. Både för dig som förälder som för de andra passagerarna. Barn behöver aktivera sig och du behöver kunna hålla uppsikt på vad som sker i baksätet.

En spegel och en aktivitetsleksak är genialiskt då. Lekmer.se erbjuder det mesta för att göra just eran bilfärd till en fröjd. Låt Minionerna eller Elsa och Anna från Disney's Frozen få följa med på tur, kanske som solskydd eller i iPaden.

Såklart arbetar vi endast med de bästa leverantörerna. Vad sägs om ett sittskydd från AeroMoov, eller en spegel från Munchkin? Vi har allt du behöver (och lite till)

Ut på vägarna!
Sida 1 / 4

Tillbehör Bilbarnstolar

Behöver du spegel till bil? Lekmer.se erbjuder ett stort antal praktiska produkter i kategorin tillbehör. En spegel till bilen hjälper dig att hålla uppsikt över barn i baksätet. Speglarna kan med enkelhet monteras i bilen. Antingen enkelt direkt på bilens säte, och gör då att barnet syns i spegeln via bilens backspegel eller baksätets nackstöd, detta beroende på vilken av våra produkter ni väljer.

Lekmer.se erbjuder flera tillbehör till bilbarnstolar. Behöver ni en aktivitetsleksak till bilbarnstol? Se då våra produkter som bland annat passar till Izi kid. Alla dessa tillbehör är lätta att fästa och justera för barnets lek, många av leksakerna monteras enkelt med kardborre på bilstolarna. Barnet kan underhållas på många olika sätt under resan genom vårt stora utbud, bland annat med musik, mjuka dockor, skallror och speglar. Dessa leksaker kommer att hjälpa ditt barn att få en roligare resa och bidrar även till barnets utveckling av motoriska förmågor. Leksakerna kommer i ett stort antal former och färger. De flesta av våra produkter i denna kategori är tillverkade av det pålitliga materialet polyester.

På Lekmer.se erbjuder vi ett stort antal produkter, bland annat tillbehör till din bil så som solskydd till bilruta. Dessa solskydd skyddar dig och barn från bländande solsken. I vårt sortiment har vi solskydd i olika färger och även med barnvänliga tryck så som motiv av prinsessorna Anna och Elsa från den populära Disneyfilmen Frost och motiv från filmen Minions. De flesta av våra solskydd fästes med enkelhet med sugproppar direkt på fönsterrutan. I vårt sortiment har vi även skötväska med fack, dessa har en fin design och är praktiska för alla föräldrar med små barn. Väskorna har många fack för rymma allt som behövs.

Lekmer.se är butiken du ska vända dig till för biltillbehör på nätet. Vi har i vårt sortiment ett stort antal tillbehör som alla lever upp till våra krav på god kvalitet.