Bilbarnstolar

När du väljer bilbarnstol är säkerheten det viktigaste – rätt stol för rätt ålder, längd och vikt. Hos oss hittar du bara godkända babyskydd, bilbarnstolar, bältesstolar och bälteskuddar för den nyfödda och upp till 36 kg. Vi har ett brett sortiment av bilstolar som får barnet att sitta säkert och bekvämt i bilen. Välj bland omtyckta varumärken som Axkid, BeSafe, Britax Römer, Carena, Cybex, Graco och Maxi-Cosi.

Med andra ord ett komplett utbud av professionella och marknadsledande varumärken som garanterar dig ett bra köp och en säker samt bekväm bilbarnstol. Flera av dessa har dessutom en fin historik när det kommer till priser och utmärkelser inom branschen. Samtliga av bilbarnstolarna du hittar på sajten, oavsett bakåtvänd eller framåtvänd, går igenom test innan de går till den slutliga produktionen och slutligen finns med i vårt utbud här på Lekmer.se. Bara det är en stor trygghet för dig som förälder då som sagt säkerhet i trafik alltid bör prioriteras och framförallt när barn är inblandade!

Även om du som förälder bör ha en viss kunskap gällande säkerhetsmässiga föreskrifter tänker vi att du ändå finner en trygghet i att handla din bilstol hos oss. Vi jobbar för att erbjuda produkter som i allra högsta grad uppfyller svenska trafikmässiga krav. Detta med att välja bakåtvänd eller framåtvänd bilbarnstol till våra barn har varit ett omtalat ämne och värt att känna till är att den svenska rekommendationen är att låta barnet åka bakåtvänd fram till 4–5 års ålder.

För att erbjuda variation i vårt utbud kan du hitta en bilbarnstol till riktigt fyndpris, samtidigt som vi erbjuder tekniska och funktionsmässiga topprodukter med lite högre prislapp. Under våra reakampanjer finns dessutom riktiga kanonerbjudanden att ta del av. Kom ihåg att vi är certifierade av Trygg E-handel och självklart följer regler och föreskrifter för just distanshandel, så som kund är du i trygga händer!

Är du på jakt efter praktiska tillbehör till barnen när de färdas i bilen kan du bland annat välja mellan olika bältesskydd, solskydd, speglar och prylfickor. Din bilbarnstol håller betydligt längre med ett ordentligt skydd, för som förälder kan du säkert stämma in i att det där med att hålla bilen ren från spill inte är en enkel lek. Solskydd är ett måste för barnets komfort då det på bästa sätt förhindrar att irriterande solljus tar sig in direkt på barnet i baksätet. Våra prylfickor är superpraktiska då du hänger dem direkt på antingen förarsätet eller passagerarsätet för att barnet enkelt ska nå sakerna. Kort och gott är detta detaljer som gör vardagen med bil och barn så mycket smidigare!

Du hittar självklart även baser och installationstillbehör till din bilbarnstol här hos oss, vilket gör hela processen otroligt smidig eftersom du har allting på en och samma plats. Vi vill på ett praktiskt och enkelt sätt hjälpa dig att hitta kvalitetsprodukter till rätt pris samt till bästa villkor med fokus på en kundinriktad service. Har du någon fundering kring vårt koncept som webbutik eller konkret om någon av våra produkter är du varmt välkommen att höra av dig!

 
(40 av 316 produkter)
(40 / 316)