Cougar, Diamond är ett gediget biljardbord utformad enligt europeisk standard. Biljardbordet är höj- och sänkbart och monterad på en stabil ram. Ytan är gjord i tålig träimitation som ger bordet ett klassiskt intryck. Biljardbordet har aluminium-hörn och kanternas insida är försedda en gummilist som gör biljardbollarna studsar tillbaka när de träffar kanten. Detta biljardbord levereras komplett med allt som behövs för att spela direkt. Förutom biljardbord ingår: 16 biljadbollar, 2 biljardköer, triangel och krita.

- Höj- och sänkbara ben
- Stabil ram
- Realistisk trä-imitation
- Tillverkad enligt europeisk standard
- Högkvalitativa gummikanter
- Allt material för att komma igång att spela direkt ingår

Biljardbord mått: 79 x 135 x 245 cm
Spelyta: 220 x 110 cm
Diameter biljardbollar: 5,7 cm
Längd biljard-kö: 145 cm
Material duk: 50% ylle, 50% polyester
Monteringstid: 45 min
  • Artikelnummer L-8093826-0000
  • Ålder 6+ år

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.